Bir gecede 2 milyon takipçi! Avrupa Koreli stoperin peşinde

Yayın tarihi: 5 Aralık 2022 Pazartesi 12:26 pm - Güncelleme: 5 Aralık 2022 Pazartesi 12:26 pm

Güney Koreli Cho Gue-Sung’un yıldızı Dünya Kupası’yla parladı. Süper Lig ekibinin de aralarında bulunduğu Avrupa devleri transfer için onun peşine düştü.

Gana’ya 58 ve 61. dakikada iki kafa golü atan 1,89 metre boyundaki forvet, Güney Kore formasıyla dünya kupası’na bir maçta iki gol atan ilk isim oldu. Ayrıca turnuvada bir karşılaşmada iki kafa golü kaydeden ilk Asyalı futbolcu unvanını da elde etti.

FENERBAHÇE VE DÜNYA DEVLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Güney Koreli Kim Min Jae’yi kadrosunda bulunduran ve yaz transfer döneminde futbolcuyu Napoli’ye satan Fenerbahçe , Cho Gue-Sung’un Dünya Kupası performansından etkilendi. Fenerbahçe’nin yanı sıra Borussia Dortmund ve Celtics Koreli futbolcuyu izlemeye aldı.

CHO GUE-SUNG’UN TAKİPÇİ SAYISI PATLADI

Dünya Kupası öncesi Cho Gue-Sung’un Instagram takipçi sayısı 20 bindi. Gana maçında attığı gollerden sonra Güney Koreli futbolcunun takipçi sayısı patladı ve 2 milyonu aştı.

CHO GUE-SUNG, TELEFONUNU KAPATTI

En son gönderisini temmuz ayında paylaşan Cho Gue-Sung, takipçilerinden binlerce mesaj aldı. Güney Kore medyası, Dünya Kupası sırasında konstarasyonun bozulmasını istemeyen futbolcunun telefonunu kapattığını yazdı. Haberlere göre telefonu devamlı çalan ve mesajlar alan 24 yaşındaki futbolcu, bu yüzden uyuyamıyordu.

Güney Kore’den nefes kesen geri dönüş! Son 16’da