Beşiktaş İstanbul’da yıkıldı

Yayın tarihi: 22 Aralık 2023 Cuma 12:02 am - Güncelleme: 22 Aralık 2023 Cuma 3:37 am

Beşiktaş sahasında ağırladığı Alanyaspor’a öne geçtiği maçta 3-1 kaybetti. Alanyaspor deplesmanda Beşiktaş’a karşı ilk kez galip geldi. Avrupa ve ligde iç sahadaki 3. maçında da mağlup olan Beşiktaş ağır yara aldı.

Süper Lig’in 17. haftasında Beşiktaş seyircisi önünde Corendon Alanyaspor’u konuk etti. İstanbul’da oynanan mücadelenin hemen başında öne geçen siyah beyazlılar skoru koruyamadı ve sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Rıza Çalımbay yönetiminde bir çıkış arayan Kartal havlu attığı Avrupa’dan sonra lige döndüğü ilk maçta da galip gelemedi. Geçen hafta ligde Fenerbahçe derbisinde 3-1 mağlup olan Kartal, seyircisi önünde karşılaştığı Corendon Alanyaspor’a da 3-1 kaybetti.

Yıldırım Demirören’den adaylık açıklaması: Ne Beşiktaş, ne TFF…

COLLEY İLE ÖNE GEÇTİ

Beşiktaş 9. dakikada Omar Colley’in golü ile maçta öne geçti. Ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Cenk Tosun’un doğrudan kaleye gönderdiği şutunda barajdan seken topu önünde bulan Omar Colley, düzelterek yakın mesafeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Ertuğrul Taşkıran’ın sağından ağlarla buluşturmayı başardı.

Kaynak: TELE1