Bekarlıktan usanan fenomenden ilginç pankart!

Yayın tarihi: 8 Eylül 2023 Cuma 5:56 pm - Güncelleme: 8 Eylül 2023 Cuma 5:56 pm

2 yıldır bekar olduğunu ve aşk hayatının yolunda gitmemesinden yorulduğunu dile getiren sosyal medya fenomeni ‘Bir eş arıyorum” pankartı ile sokaklarda dolaştı.

Sosyal medyada güzellik tüyoları paylaştığı bir hesaba sahip olan 29 yaşındaki fenomen Karolina Geits son dönemde aşk hayatında yaşadığı olumsuz deneyimlerinden sıkıldığını dile getirerek ilginç bir yola başvurdu.

Mynet’in haberine göre; Başarısızlıkla sonuçlanan flört girişimlerinin sonucunda kendisine uygun eş adayını bulmak için Geits elinde pankartla kendisini sokaklara attı. TikTok’tan yaptığı paylaşımda Geits, “Bir koca arıyorum” pankartıyla New York sokaklarında dolaştığı anları hayranlarına gösterdi.

“AŞKA HAZIRIM”

Sosyal medyada 800 bini aşkın izlenmeye ulaşan gönderisinde fikrini savunan Geits, “Bir pankart yapmaya ve bunun işe yarayıp yaramayacağını görmek için şehirde dolaşmaya karar verdim. Bir aile istiyorum, aşka hazırım ve kaybedecek zamanım yok” dedi.

New York Post’a konuşan Geits, “Videoda tanıştığım adamlardan biriyle şimdi flört ediyoruz. 30 dakikalık bir mülakatın sonunda ona numaramı verdim ve birkaç gündür konuşuyoruz. Daha yeni tanışıyoruz. İşlerin nereye gideceğini zamanla göreceğiz” diye konuştu.