Başkan İduğ, masterleri ağırladı

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2023 Perşembe 12:35 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 12:35 pm

17 Temmuz-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen ve başlama vuruşunu Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un yaptığı ‘100. Yıl Masterler Turnuvası Zafer Kupası’na katılan takımlar yemekte buluştu. Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde hazırlanan dostluk gecesine Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ev sahipliği yaptı.

16 kulübün katıldığı futbol şöleninde centilmenlik içinde geçen mücadeleler sonrası düzenlenen yemek dostlukları pekiştirdi. Takımların teknik heyetleri ve yöneticilerinin ile bazı oyuncuların da katıldığı gecede dostluk mesajları verildi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı. Bu sene 30. Yılını dolduran Bornova Masterlere özel hazırlanan pastayı ise takıma emeği geçenler hep birlikte kesti. Ayrıca gece de turnuvaya katılan takımlara ve düzenlenmesinde emeği geçenlere  teşekkür plaketi verildi.

MASTERLER ÖRNEK OLUYOR

Centilmence yapılan mücadeleler için tüm takımları kutlayan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Masterler İzmir’de bir örnek teşkil ediyor. Özellikle uyuşturucu yaşının 13’lere kadar düştüğü günümüzde masterler +60’lar ile bir arada olmanın ve sporun önemini gösteriyor. Bizlere düşen görevde sizlerin spor yapma olanaklarınızı olabildiğince arttırmak” dedi.

Bornova’da spor alanında yatırımlar yaptıklarını da ifade eden Başkan İduğ, “İlçemizde bulunan spor alanlarını yenilerken, yeni alanlarda kazandırıyoruz. Amatör kulüplerimizin kullandığı Yusuf Tırpancı Sahası’nı ve Şehir Stadını baştan aşağı yeniledik. Bornova cimnastikte, ritmik cimnastikte ve halterde dünya ve Avrupa şampiyonları çıkardı. Yüzmede de çok başarılı. Pınarbaşı’nda bulunan havuzumuzu yenilerken, yeni bir havuzda Çamdibi’ne yaptık. Bornovalı sporcularımızı daha ileriye taşımak ve yeni yetenekleri keşfetmek için bu alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyerek bilgi verdi.

BORNOVA MASTERLER 30. YAŞINDA

4 yıl dernek başkanlığını da yaptığı Bornova Masterler takımının 30. Yılını kutlayan Başkan Mustafa İduğ, “Cumhuriyetin 100. Yılında masterlerin 30. Yılını kutlaması çok değerli.  Bu açıdan 100. Yıl Masterler Turnuvası Zafer Kupası Bornovamıza çok yakıştı”diye konuştu.

Gecede yaptığı konuşmada Bornova Masterlerin 30 yılı doldurduğunu belirten  Bornova Masterler Başkanı Maksut Güncü, turnuvanın düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, geceye ev sahipliği yapan Başkan Mustafa İduğ’a teşekkür etti.