ATV’den Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’na AHBAP ambargosu

Yayın tarihi: 14 Şubat 2023 Salı 10:28 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2023 Salı 11:13 pm

Şarkıcı Haluk Levent, Oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca’nın ATV’nin isteğiyle depremzedelere yardım yayınında olmayacak olması hakkında açıklama yaptı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde büyük yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden olumsuz etkilenen depremzedelere yardım toplanması için sekiz televizyon kanalında yapılacak ortak yayın konusunda dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, yardım toplanması için AHBAP‘ın kampanyasına katılan Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun yandaş ATV tarafından ortak yayına çıkmalarının engellendiği haberini yapmıştı.

“BENİM YÜZÜMDEN OLDU”

Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı alıntılayan AHBAP Başkanı Haluk Levent, “Benim yüzümden oldu 🙁 Çok üzgünüm. Bir kez ‘devlet nerde?’ cümlesi kurmadılar. Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için Ahbapta oldular. Geçen yıl yardım kampanyasında ben de Afad’a bağış yapmıştım. İzin verin yarın TV’de Afad için tüm sanatçılarla biz de para toplayalım” ifadelerini kullandı.

AHBAP Ankara İl Başkanı MHP’li vekilin kızı çıktı