Ancelotti açıkladı: Arda Güler’in takıma ne zaman döneceği belli oldu

Yayın tarihi: 8 Aralık 2023 Cuma 6:32 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma 6:32 pm

Carlo Ancelotti, transfer olduğu günden bu yana 3 kez sakatlanan Arda Güler’in yıl sonunda ya da ocak ayı başında oynamaya hazır duruma geleceğini söyledi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın oynayacakları Real Betis maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Ancelotti, transfer olduğundan beri yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle hala takımın formasıyla yeşil sahalara çıkamayan Ara Güler ile ilgili soruya “Güler, iyileşme sürecine son aşamada. Gelecek haftadan itibaren yoğun antrenmanlara başlayacak. Yıl sonundaki ya da ocak başındaki maçlara hazır olur” yanıtını verdi.

İtalyan teknik direktör, sakatlık sorununun sadece Arda için değil her futbolcuda aynı olduğunu, ‘çok fazla sabır ve zaman gerektiğini’ söyleyerek, mevcut durumda takımda Jude Bellingham, Vinicius, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi diğer sakat futbolcuların da olduğunu hatırlattı.

Real Madrid’e geldiğinde sezon öncesi kamp sırasında ilk sağ dizinden sakatlanan ve 14 Ağustos’ta ameliyat olan Arda Güler, iyileştikten kısa bir süre sonra 26 Eylül’de bu kez sol ayak arka adalesinden sakatlanmıştı. Güler sahalara çıkmak için hazırlandığı anda 10 Kasım’da bir sakatlık daha yaşamıştı.

Kaynak: TELE1