Ali Koç’tan deprem bölgesi için TFF’ye özel turnuva çağrısı

Yayın tarihi: 17 Ocak 2024 Çarşamba 5:35 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2024 Çarşamba 5:36 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümü için kulüplere ve TFF’ye özel turnuva yapılması konusunda çağrıda bulundu. Ayrıca Ali Koç, Kurum’un İBB adaylığı konusunda “Güzel bir yarış olmasını diliyorum” dedi.

AKP’nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş ve Galatasaray’ın ardından Fenerbahçe’yi de ziyaret etti.

Koç, Kurum’un ziyaretini değerli bulduklarını söyleyerek, “Çetin bir seçim süreci başlıyor. Güzel bir yarış olmasını diliyorum. Sayın Bakanımıza bu yarışta başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Kendisiyle yapabileceğimiz bazı projeleri konuştuk” ifadelerini kullandı.

KURUM: HUZUR DUYACAĞIMIZ MAÇLAR…

Devamında söz alan Murat Kurum ise, ”Göreve geldiğimizde takımlarımızla çok büyük bir uyum içerisinde, ahenk içerisinde güle oynaya maça gideceğimiz, ve oradan zevk alacağımız, huzur duyacağımız maçları yapmış olacağız. İstanbul’umuzu bu manada yeni statlarıyla, spor merkezleriyle şehrin her yerine yayılan spor alanlarıyla donatıyor olacağız” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz yıl Hatay ve çevresinde yaşanan yıkıcı deprem sonrası Türkiye’nin seferber olduğu bölge için kalıcı çözümler üzerine çalıştıklarını hatırlatan Koç bu konuda TFF ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı. 6 Şubat’ta 1 yılı geride bırakacak büyük felaketin izlerini silebilmek için bir turnuva düzenlemek istediklerini açıklayan Ali Koç, geliri depremzedelere bağışlanacak bu organizasyon için düğmeye bastıklarını söyledi. Ülke çapında tanınan oyuncularla birlikte düzenlenmesi planlanan etkinlik ile ilgili konuşan Ali Koç şu ifadeleri kullandı;

“MÜMKÜNSE 5 ŞUBAT’TA”

“Hepimiz kendi imkanlarımız çerçevesinde deprem bölgesinde güzel işler yaptık. Çadırlar, sonra konteyner kentler, şimdi kalıcı konutlar. Bu acının birinci yıl dönümü 20-21 gün sonra. O hafta maçları takiben mümkünse 5 Şubat’ta, İstanbul’daki büyük takımların veteranları ve futbolu yeni bırakmış ülke çapında tanınan oyuncularla güzel bir turnuva, etkinlik yaparak elde edilecek geliri deprem bölgesine aktarmak istiyoruz.”

“ŞİMDİDEN ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ”

Oradaki vatandaşlarımızı unutmayacağız, unutturmayacağız. TFF ile de konuştuk biraz önce. El birliğiyle, güç birliğiyle umarım bu organizasyonu yapabiliriz. Bakarsınız, öyle başarılı olur ki geleneksel olur. Şimdiden bunun için çalışmaya başlıyoruz.”

 

Fenerbahçeli Oosterwolde için hem İtalya’dan hem de İngiltere’den büyük teklif

Dursun Özbek’ten Ali Koç’a: Samimiysen açıkla

Kaynak: TELE1