Akşener: Sinan Ateş’in katillerini bulmazsam namerdim şerefsizim

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2023 Perşembe 12:35 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2023 Perşembe 1:20 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli’de vatandaşlara seslendi. Sinan Ateş cinayeti hakkında konuşan Akşener “Hani her şeyden haberiniz vardı. Ne katiller ne azmettirenleri buldunuz. Ama bu meydanda söz veriyorum 15 Mayıs sabahından itibaren Sinan’ın katillerini bulmaz hesap sormazsam namerttim şerefsizim.” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginde açılan, Kemal Kılıçdaroğlu ve kadınları hedef alan pankartla ilgili konuşan Akşener “İstanbul mitinginde çok üzüldüm ben ona ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil arı gibi çalışan bir lidere oy var’ Biz mutfaktan çıkmadığımız için böyleymişiz. Ulan sizi kim doğurdu. Sizi doğuran analara hakaret be.” dedi.

Büyük bir coşkuyla sahneye gelen Meral Akşener şunları söyledi

14 Mayıs’ta bu ucube sistem kurtulmak için bir oy Kemal’e bir oy Meral’e vereceksiniz. Cenabı hak önce Kemal Kılıçdaroğlu’nu sonra beni huzurunda mahcup etmesin. 14 Mayıs aynı zamanda Anneler Günü, annelere hakaret edenleri çürük, sürtük diyenleri emekli edecek miyiz. Gençlerimize nefes aldırmayanları gençlerimizin umutlarını çalanları. 82 puan aldıkları halde tayin edilmeyip AKP’ dayısı dıdısı olanların 52 puanlar tayin edildiği düzene son verecek miyiz? Ben milletin bu defa sizi gönderiyorum diyecek misiniz.

Akşener’in Çanakkale mitinginde süpürgeler ortaya çıktı

“KÜFÜR EDEREK İFTİRA ATARAK SEÇİM OLABİLİR Mİ?”

Yolda bazı pankartlar gördüm. Diyor ki Denizliler vatanseverdir ülkeyi böldürmez. Evet Denizlikler ve her bir metrekare alanda yaşayan her insanımız vatanseverdir bu vatanı böldürmez ama bir seçime gidiyorum. Seçim seçmen için bayramdır sizin için bayramdır. Ve birbirimize küfür ederek hakaret eder iftira atarak bir seçim olabilir mi. Ben siyasi bir ailenin kızıyım. Abi MHP Kocaeli il başkanıydı. Babamım amcası Atatürk’ün arkadaşıydı. Böyle bir siyasi aileden geliyorum. Bu güne kadar 50 yıllık bir hafızaya sahibim milletimizi aşağılayarak bizlere iftira edilerek bir seçime gitmedik. Ben böyle bir rezillik görmedim.

“MİLLİ İRADE NE ZAMANDAN BERİ DARBE OLMUŞ”

Bu ülkede başbakanlık yapmış bir şahıs sizi işgalcilikle kendisini İstiklal mücadelesi veren bir şahıs olarak nitelendiriyor ve bizleri darbecilikle suçluyor. Milli irade ne zamandır darbe olmuş. Ne zaman seçmen darbe yapmıştır. Bütün bunlar ne biliyor musunuz. Bu arkadaşın Hollanda’da hesapları olduğunu bilgiler ulaştı. Bir tane soruşturma açılmadı. Bunların araştırılması varsa hırsızlıkların ortaya çıkmasının getirdiği endişeyle, bunları unutturulması için siz işgalci darbeci ben PKK’lıyım böyle bir ahlaksızlık görmedim

Akşener: Erdoğan’ın bir elinde Hizbullah bir elinde PKK var

“KUL HAKKI YEMİŞTİR DİYEN OLMADI”

Düşünün Denizli’de ben PKK’lıyım Diyarbakır’da ben faili meçhulcuyum. Faili meçhulcü PKK’lı olamaz PKK’lı faili meçhulcü olamaz. Bilmedikleri bir şey var. Bu anneniz için hırsızdır kul hakkı yemiştir diyen olmadı. Allah var Kılıçdaroğlu için de olmadı. Ama kul hakkına el uzatmak gencecik çocukların hayallerini elinden çalmak. Denizli gibi birçok sektörün olduğu ve dünyanın turizm tarım sanayi başkenti olabilecek bir şehrin gençleri işsizse bunların konuşulmaması için, elbette hamasi nutuk atar ve hepimizi olmadığımız hainliklerle suçlarsınız.

“SİNAN ATEŞ’İN KATİLLERİNİ BULMAZSAM NAMERDİM ŞEREFSİZİM”

Burada bulunanlar hain değil Recep Bey sen etrafındakilere bak. Sinan Ateş’i pankart olarak koymuşlar. Eyy ayakkabısından her şeyine herkesi bildiklerini sanan muhteremler. Bu ülkede başkentte gencecik bir akademisyen katledildi. Banuçiçek Bengisu babasız kaldı. Hani her şeyden haberiniz vardı. Ne katiller ne azmettirenleri buldunuz. Ama bu meydanda söz veriyorum 15 Mayıs sabahından itibaren Sinan’ın katillerini bulmaz hesap sormazsam namerttim şerefsizim.

HABUR REZALETİNİ HATIRLATTI

Habur rezaletini hatırlıyor musunuz. Habur rezaletinde teröristler rahatsız olmasın diye Atatürk’ümüzü Albayrağ’ımızı çadır mahkemelerinden bu kardeşiniz öğrendi. Bunu da söyleyen iki Kürt öğrencim. aradılar beni. Hocam bayrağımız Atatürk’ümüz çadır mahkemelerinden çıkarılıyor. Ne olur bildirin. Oktay Vural beyefendiye söyledim soru önergesi verdi üstü kapatıldı. Peşmerge girdi, hem de Cumhuriyet Bayramı’nda girdi. O bayramda lahmacunları valiler ısmarlardı. Akil adamları megri megrileri Oslo’ları unuttun. En sonunda İstanbul seçiminde Abdullah Öcalan’ın kardeşine ‘Bizim Mehmet’ dedin siz akraba olmuşsunuz. Efeler diyarına da diyorsunuz ki ‘Vatanı böldürmezsiniz’ hadi oradan be. Sizin bir elinizde PKK bir elinizde Hizbullah var.

Akşener: Hiçbirinin cezai ehliyeti kalmadı, ülkeyi yönetecek durumda değiller

“MÜLAKATA SON VERECEĞİZ”

Üç yıldır dükkan dükkan geziyorum. Uzun zamandır seçmen veli nimet millet patron olmayı unutturuldu. Sen diyelim ki en iyi okuldan mezun oldun aldın 94 puan seni mülakatta eleyecekler. İşte bunun konuşulmaması için bunlar konuşuluyor. Bakın siyaset derdinizi öğrenip ona çözüm üreterek sizin karşınızda yarışma anlamına gelir. Biz hemen iktidar olur olmaz 100 bin öğretmen tayin edeceğiz. Hala yıkılmamış 11 bin köy okulunu hemen açıyoruz. Ve o okullara Ziraat Mühendisi öğretmen ve veteriner tayine edeceğiz ki köyle kalkınsın.

“ULAN SİZİ KİM DOĞURDU”

İstanbul mitinginde çok üzüldüm ben ona ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil arı gibi çalışan bir lidere oy var’ Biz mutfaktan çıkmadığımız için böyleymişiz. Ulan sizi kim doğurdu. Sizi doğuran analara hakaret be. O arı gibi denilenler de tembel teneke, 5-10 maaş verdikleri gençlere tipler bunlar. Anneler Günü’nde bize hakaret edenlere gereken dersi verecek miyiz. Söz mü?

AKP mitingindeki kadın düşmanı pankarta Kılıçdaroğlu ve Akşener’den tepki!

“ERDOĞAN’I EMEKLİ EDECEĞİZ”

Erdoğan diyelim ki kazandı 5 sene sonra yok. 5 sene sonra bir daha bu sistemin değişeceği bir seçimi konuşamayız. Ben Ak partili olsam Kılıçdaroğlu’na oy veririm. Çünkü bu sistemin değişmesi gerekiyor. Biz 14 Mayıs akşamı sizlerin helal oylarıyla Ben Başbakan olacağım, Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak. Erdoğan’ı da arkadaşlarıyla beraber emekli edeceğiz.

Meral Akşener: Erdoğan bize mezar kazarken petrol bulmuş, hayırlı bir işe vesile olmuşuz