AKP’li meclis üyesinden Kılıçdaroğlu ve Akşener’e çirkin ifadeler!

Yayın tarihi: 28 Aralık 2022 Çarşamba 11:37 pm - Güncelleme: 28 Aralık 2022 Çarşamba 11:38 pm

Tuzla Belediye Meclisi’nin AKP’li üyesi Türel Ağyol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafının altına yazdığı hakaret içerikli çirkin ifadeler tepki toplu. Ağyol paylaşımını silerken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ise Tuzla Belediyesi’nin önüne giderek tepki göstereceklerini duyurdu.

Tuzla Belediye Meclisi üyesi AKP’li Türel Ağyol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in salı akşamı Ankara Ahlatlıbel’deki buluşmalarını görüntüleyen fotoğrafa skandal bir yorum yaptı. Ağyol, Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını çirkin göndermeler içeren içeren “Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz” yazısıyla paylaştı.

CHP Fotoğraf Servisi’nin paylaştığı fotoğrafın altına “Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz!” ifadesini yazan Türel Ağyol, paylaşımını kısa süre sonra kaldırdı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ise Tuzla Belediyesi’nin önüne giderek tepki göstereceklerini duyurdu.

“KAYBETTİĞİNİ GÖREN AKP AHLAKSIZLIKTA SINIR TANIMAMAYA BAŞLADI”

Canan Kaftancıoğlu paylaşımında, “Kaybettiğini gören AKP ahlaksızlıkta da sınır tanımamaya başladı. Kadın, erkek omuz omuza memleket sevdasına mücadele etmeyi bilmeyen AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesinin yapmış olduğu ahlâksız sosyal medya paylaşımına karşı: Yarın saat 12.00’de Tuzla Belediyesi önündeyiz! İyi Parti İl Başkanı Sayın Buğra Kavuncu ve örgütlerimizle birlikte hep birlikte sesimizi yükseltecek ve bu ahlaksız anlayışı memleketin başından def edeceğiz çok yakında!” ifadelerine yer verirken Buğra Kavuncu ise şu paylaşımı yaptı:

 “AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesinin yapmış olduğu ahlâksız sosyal medya paylaşımına tepkimizi yarın gür bir sesle göstereceğiz. Saat 12.00’da, Tuzla Belediyesi önünde buluşalım ve siyasetin bu çirkin yüzüne, bunun kaynağını aldığı asıl seviyesiz odaklara tepkimizi duyuralım” dedi.