Ahmet Kaya’nın ağabeyi Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Yayın tarihi: 17 Şubat 2024 Cumartesi 6:18 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2024 Cumartesi 6:18 pm

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Kaya’nın ağabeyi Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya, “Her gidenin arkasında büyük bir boşluk kalıyor. O da aile için boşluk bıraktı kuşkusuz ki” dedi.

Ahmet Kaya’nın ağabeyi ressam ve müzisyen Mustafa Kaya, 14 Şubat Çarşamba günü evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kaya için Pendik’te bulunan Zeliha Hatun Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Ahmet Kaya’nın ağabeyi Mustafa Kaya hayatını kaybetti

ABLASI UZUN SÜRE TABUTA SARILARAK GÖZYAŞI DÖKTÜ

Ablası Songül Kaya uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

CENAZEYE AHMET KAYA’NIN EŞİ DE KATILDI

Cenazeye ailesi, sevenleri, arkadaşlarının yanı sıra, Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya ve sanatçı İsmail Hazar katıldı. Dua ve helallik alındı. Kaya, öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Şeyhli Mezarlığı’na defnedildi.

“HER GİDENİN ARKASINDA BÜYÜK BİR BOŞLUK KALIYOR”

Cenazeye katılan Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya şunları söyledi:

“Her gidenin arkasında büyük bir boşluk kalıyor. O da aile için boşluk bıraktı kuşkusuz ki. Erken, zamansız beklenmedik hiç hazır değildik. Zaman da çözmüyor onu da biliyorum. Yaşadığım diğer acılardan biliyorum. Yapacak bir şey yok, huzur içinde uyusun.”

“ÇOK İYİ BİR DOSTTU”

“Mustafa abi çok iyi bir dosttu, sevdiğim bir insandı” diyen sanatçı İsmail Hazar ise şunları kaydetti:

“Dünyalık değerlerle ilişkisini kesmiş, son derece gönül insanı sofist yaşayan bir adamdı. Ölme biçimine çok üzüldü . Evde yalnız yaşarken 2 kedisiyle birkaç gün sonra fark ediliyor öldüğü. Bu çok üzücü. Güzel insanlar maalesef böyle ani ve tesadüf şekilde gidiyor.”

mustafa kaya

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Kaya’nın ağabeyi Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: TELE1