Ağrı’da yol açma çalışmasında felaket! 3 ölü 1 kayıp

Yayın tarihi: 25 Aralık 2023 Pazartesi 9:13 am - Güncelleme: 25 Aralık 2023 Pazartesi 3:00 pm

Ağrı’nın kar yağışının ardından kapanan yolu açmak için çalışan iş makinesi uçurumdan yuvarlandı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde vatandaşlar, koyunlarının kaybolması üzerine yardım talebinde bulundu. Bunun üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile İl Özel İdaresinin iş makineleri köye yönlendirildi. Hayvanları arayabilmek için yapılan yol açma çalışması sırasında Operatör Necati Şen idaresindeki iş makinesi, yoğun kar ve tipinin olduğu köy yolunda uçuruma yuvarlandı.

Bölgeye sevk edilen UMKE, jandarma ile arama kurtarma ekipleri arama çalışması başlattı. İş makinesine ulaşan ekipler, ağır yaralanan iş makinesi operatörünü sedyeyle 500 metre taşıyarak, düzlük alanda bekleyen paletli ambulansa taşıdı. İş makinesinde bulunan vatandaşlardan Mustafa Taşdemir’in ise cansız bedenine ulaşıldı.

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili çocuk istismarından tutuklandı

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Necati Şen, sağlık ekiplerince Taşlıçay Devlet Hastanesine götürüldü. İş makinesi operatörü burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAYIP 3 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ekiplerin arama çalışmaları sonucunda kayıp olan 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

 

Kaynak: TELE1