10 pavyonu kapatan vali: Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı

Yayın tarihi: 16 Ocak 2024 Salı 11:09 am - Güncelleme: 16 Ocak 2024 Salı 11:09 am

10 tane pavyonu kapatan Kütahya Valisi Musa Işın, “Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı” dedi.

Kütahya Valisi Musa Işın, Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Belediye Sosyal Tesisleri’nde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Musa Işın, 10 pavyonun kapatılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada kapatılan pavyonlarda bir çok suçun işlendiğini ve suçlarla mücadele edilmesi için bu pavyonların kapatılmasının şart olduğunu söyledi.

Işın, “Orası tam bir bataklık. Adam öldürme var, gasp var, uyuşturucu var, kadın ticareti var. Suçun her türlüsü, rezalet, kepazelik var. Silah kaçakçılığı var, silah sıkma var. Orası tam bir bataklık. Şimdi böyle bir bataklık orada dururken biz kendi kendimizi kandırıyoruz, diyoruz ki uyuşturucu ile mücadele edeceğiz. Arkadaşlar, bataklık açılmış burada. İşin esas merkezine neden inmiyoruz? Önce burayı kapat, ondan sonra uyuşturucu ile mücadele et” şeklinde konuştu.

“VALİLİK YAPTIĞI SÜRE İÇERİSİNDE MÜCADELEMİ SÜRDÜRECEĞİM”

Vali Işın, kapatılan pavyonların yeniden açılıp açılamayacağı sorusuna ise kendisi görevde olduğu sürece mücadele edeceği şeklinde yanıt verdi.

Işın, “Ben burada valilik yaptığım süre içerisinde onlarla mücadelemi sürdüreceğim. Çünkü burası sizin için, Kütahya için, hepimiz için utanç vesikasıdır. Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı” dedi.

(İHA)

Kütahya’da asayiş ve uyuşturucu operasyonu! 10 pavyon mühürlendi

Kütahya Valisi, Musa Işın, pavyon

10 tane pavyonu kapatan Kütahya Valisi Musa Işın, “Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı” dedi.

Kaynak: TELE1