1.Lig de ‘Süper’ gibi! 6 haftada 5 hoca gitti

Yayın tarihi: 28 Eylül 2023 Perşembe 11:54 am - Güncelleme: 28 Eylül 2023 Perşembe 11:54 am

Trendyol 1. Lig’de teknik direktörlerin yaprak dökümü bu sezon da erken başladı. Yalnızca altı haftası geride kalan ligde 5 teknik direktör değişikliği yaşandı.

Trendyol 1. Lig’de ilk 6 haftanın ardından 18 takımın 5’i teknik direktörlük değişikliğine gitti.  Trendyol 1. Lig’de de 6. haftanın ardından teknik heyetlerinde değişikliğe giden takım sayısı 5’e yükseldi.

Ligde Boluspor, Sakaryaspor, Ümraniyespor, Altay ve son olarak Astor Enerji Şanlıurfaspor teknik direktörlerini değiştirdi.

İlk olarak 3. Haftanın ardından Boluspor’un Turgay Altay ile yollarını ayırdığı ligde Sakaryaspor’da Taner Taşkın, Ümraniyespor’da Mustafa Er, Altay’da Ayhan Tuna Üzümcü ve Astor Enerji Şanlıurfaspor’da Zafer Turan dönemi sona erdi.

GEÇEN SEZONDAN YALNIZ 5 İSİM KALDI

Trendyol 1. Lig’de bu değişikliklerin ardından geçen sezon da takımlarının başında olup, görevine devam eden teknik direktör sayısı 9’dan 5’e düştü.

Bodrum FK’de İsmet Taşdemir, Ahlatcı Çorum FK’de Tahsin Tam, Erzurumspor FK’de Hakan Kutlu, Eyüpspor’da Arda Turan ve Gençlerbirliği’nde Sinan Kaloğlu geçen sezon bitiminde olduğu gibi görevlerini sürdürüyor.

Süper Lig’de yaprak dökümü! 6 haftada 5 ayrılık