Suriye’den Türkiye’ye: Terörist örgütlerle savaşmaya devam edeceğiz

Yayın tarihi: 3 Mart 2020 Salı 11:58 am - Güncelleme: 3 Mart 2020 Salı 12:04 pm

Suriye Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin başlattığı ‘Bahar Pınarı Harekâtı’nı kınayarak “Suriye ordusu Türkiye’ye azimle karşılık verecektir ve oradaki terörist örgütlerle savaşmaya devam edecektir” açıklamasında bulundu. Şam, diğer ülkelere de Türkiye’yi kınaması için çağrıda bulundu.

Suriye Dışişleri Bakanlığı, Ankara’yı “ülkenin iç işlerine müdahale ettiği” iddiasıyla kınadı.

Rus savaş uçakları İdlib’i vurdu: Çok sayıda ölü var

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeybatısına başlattığı ‘Bahar Pınarı Harekâtı’nı kınayan bakanlık, “Suriye ordusu Türkiye’ye azimle karşılık verecektir ve oradaki terörist örgütlerle savaşmaya devam edecektir” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Şehit yüzbaşının cenaze namazı geç kalan AKP’li isim için ikinci kez kılındı

Dün, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Şubat tarihinde 34 askerin İdlib’de uğradıkları saldırı sonucu şehit olmasının ardından Suriye ordusunun tamamını hedef alacak şekilde kapsamlı bir harekât başlatıldığını söyledi. “Bizim acı yaşanmaması konusundaki hassasiyetimizi zafiyet veya çekingenlik olarak görenlere gerçek gücümüzü göstermeye daha yeni başlıyoruz” diyen Erdoğan, “Türkiye’nin belirlediği sınırların dışına çıkmazlarsa bir süre sonra omuzlarının üzerinde o başlar da kalmayacak” ifadesini kullandı.

‘Yine yüreğimiz yandı!’ İdlib’den 1 şehit haberi daha