Posta, kargo ulaştıramayan PTT bakan propagandası yapıyor

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2023 Perşembe 7:10 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2023 Cuma 9:11 am

Seçime 10 gün kala kamu kurumu PTT, resmi sosyal medya hesabından AKP‘nin Trabzon mitingini paylaştı. CHP’li Alpay Antmen, “PTT resmi hesaptan iktidarın mitinglerini paylaşıp duyuru yapıyor. Siz, devletin kurumu musunuz yoksa AKP’nin taşeronu musunuz?” sözleriyle duruma tepki gösterdi.

AKP’nin Trabzon 1. sıra adayı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun dün gerçekleşen Trabzon’daki seçim mitinginin canlı yayını PTT’nin kurumsal sosyal medya hesabından yayımladı.

PTT bugün de Karaismailoğlu’nun Trabzon Ganita’daki seçim çalışmasını paylaştı.

İki bakanlığı AKP’nin seçim karargahı yaptılar!

“AKP TAŞERONUYSANIZ İSTİFA EDİN”

Olayı gündeme taşıyan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “PTT resmi hesaptan iktidarın mitinglerini paylaşıp duyuru yapıyor. Siz, devletin kurumu musunuz yoksa AKP’nin taşeronu musunuz?” diyerek tepki gösterdi.

14 Mayıs seçimlerini hatırlatan Antmen, “AKP taşeronuysanız istifa edin, sonra istediğiniz mitinge koşun. Zaten son 10 gününüz. Bu ve bütün hukuksuzluk ve emekçi zulümleriniz son bulacak” dedi.

NE OLMUŞTU?

Seçim sürecinde daha önce AKP’den Mersin ve Şanlıurfa milletvekili adayı olan bakanlar Nureddin Nebati ve Bekir Bozdağ seçim çalışmalarını kamuya ait bakanlıklarda başlatmışlardı. Sosyal medyada bakanların bu hareketine vatandaş tepki göstermişti.