Ölü bulunan Maseratili polisin eşi sessizliğini bozdu

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 12:08 pm - Güncelleme: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 2:57 pm

Muğla’da araç içinde ölü bulunan Maseratili polis Hüseyin Tayfun Üçgül’ün eşi Özlem Üçgül, sosyal medya hesabından Üçgül’ün trafikte tartıştığı avukat ve medyayı suçladı.

Trafikte tartıştığı avukatın ayağını kırması ve Maserati marka lüks aracıyla gündem olan narkotik polisi Hüseyin Tayfun Üçgül Muğla’da aracında ölü bulundu. İddiaya göre Üçgül’ün yanında eşi Özlem Üçgül’ün de bulunduğu, aralarında çıkan tartışmadan sonra Üçgül’ün, eşi araçtan iner inmez silahla kendini vurduğu belirtildi. Ayrıca, polis memuru Üçgül’ün ellerinde barut izi tespit edildiği belirtildi.

‘Maseratili’ polis ölü bulundu

‘NE GEÇTİ ELİNE AVUKAT?’

Polis Üçgül’ün şüpheli ölümü sonrası eşi Özlem Üçgül, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Eşinin darp ettiği avukatı suçlayıp medyaya da tepki gösteren Üçgül paylaşımında şunları kaydetti:

“Bu adamı elbirliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum, hâlâ asılsız haberler. Benim eşim onurlu, gururluydu; hazmedemedi atılan iftiraları. Benim çocuklarım babasız kaldı, sizin de ciğeriniz yansın. Rabbim soracak hesabını. Ne geçti eline avukat; vurmadı bile sana. Nasıl bitirdiniz dağ gibi adamı. Bir lokma haram yemedi, yedirtmedi.”

Avukatın bacağını kıran Maseratili polis memuru böyle tehdit etmiş

NE OLMUŞTU?

Polis Hüseyin Tayfun Üçgül, trafikte tartışma yaşadığı avukat Fatih Uzun’u darp etmiş ve bacağını iki yerden kırmıştı.

Darp olayının ardından polis Hüseyin Tayfun Üçgül’ün kullandığı 8,5 milyon TL değerindeki Maserati marka otomobil gündem olmuş, Üçgül’ün açığa alındığı belirtilmişti. Üçgül hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş görevlendirilerek, idari soruşturma başlatılmış ve görev yeri değiştirilmişti.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde pasif bir birime alınan Üçgül, başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınmıştı. Üçgül’ün eşi Özlem Üçgül, servetlerinin kaynağı olarak sattığı zayıflama çaylarını göstermişti.

Hüseyin Tayfun Üçgül, dün Muğla’nın Dalyan ilçesinde araç içinde ölü olarak bulunmuştu.

8.5 milyonluk lüks araç kullanan polis, trafikte sıkıştırdığı avukatın bacağını kırdı