Melih Gökçek’ten Temel Karamollaoğlu’na beddua

Yayın tarihi: 7 Mart 2023 Salı 9:39 am - Güncelleme: 7 Mart 2023 Salı 9:40 am

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu’nu açıklayan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’na beddua etti.

AKP, Altılı Masa’nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu hedef almaya devam ediyor.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Karamollaoğlu ve partisini “Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş’ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır. Sonuç ne olursa olsun, bu durum ömür boyu yüzlerine çarpılacak!” sözleriyle hedef almıştı.

Karamollaoğlu’nu bugün ise yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hedef aldı. Karamollaoğlu’na beddua eden Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“CENAB-I HAK SANA UZUN ÖMÜR VERSİN. AMA BU MÜBAREK GECEDE BENİM İNANCIMA BUGÜNE KADAR DÜŞMANLIK YAPARAK SİYASİ HAYATINI DEVAM ETTİREN BİR KİŞİYİ CUMHURBAŞKANI ADAYI İLÂN EDEN DİLİN TUTMASIN İNŞAALLAH. RABBİM SENİ SEVDİĞİN BU ADAMLARLA HAŞRETSİN İNŞAALLAH.”

Kılıçdaroğlu: Sevgili halkım eyvallah! Başlıyoruz

İşte Millet İttifakı’nın son toplantısı öncesi yaşanan ‘Gizli diploması’

Kılıçdaroğlu’nun adaylığının açıklanmasının ardından Gelecek Partisi’nde istifa!