Mansur Yavaş: Ankara’nın çeşitli yerlerinde sahte afişler asıyorlar

Yayın tarihi: 30 Mart 2024 Cumartesi 5:15 pm - Güncelleme: 30 Mart 2024 Cumartesi 5:15 pm

Haber: Ceren Ural

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkentin çeşitli yerlerinde CHP’yi terörle ilintili gösteren sahte afişlerin asıldığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçim öncesi son mitingini Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’un belediye başkanı olduğu Keçiören ilçesinde yaptı.

Seçim anketlerinde farkın kendi lehlerine giderek arttığına işaret eden Mansur Yavaş, seçmenlere teşekkür etti.

Yavaş, “Anketleri görüyorsunuz. Artık Ankara konuşulmuyor. Fark 20 puan mı 25 puan mı olacak bu tartışılıyor. Bunlar bu hale geldiyse bu sizin sayenizde. Onun için emek veren herkese sonsuz minnetarım. Çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“HALKIN KARŞISINA ÇIKACAK YÜZLERİ YOK”

Mansur Yavaş, Turgut Altınok’u miting yapmaması üzerinden eleştirerek söyleyecek sözünün olmadığını söyledi.

Yavaş,”Biz bugün 45’inci mitingimizi yapıyoruz. Cumhurbaşkanıyla birlikte yaptıkları mitingten başka Ankara’nın herhangi bir ilçesinde miting yapabildiklerini gördünüz mü? Yapamazlar. Halkın karşısına çıkacak yüzleri yok. Anlatacakları bir şey yok” ifadelerini kullandı.

“45 MİTİNGİMİZ DE İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLADI”

Mansur Yavaş, Ankara’nın çeşitli bölgelerinde CHP’nin terörle bağlantılıymış gibi gösteren sahte afişler asıldığını belirterek yaptıkları 45 mitingin de İstiklal Marşı ile başladığını hatırlattı.

Yavaş şunları söyledi:

“Bugün Ankara’nın çeşitli yerlerinde bizi terörle ilintili yapan afişler asıyorlar. Sahte, korsan afişler asıyorlar. Bunlara ümit bağlıyorlar. Bunlara ümit bağlamayın. Geçen seçim bunu yaptınız tutmadı. Bizi terörist olmakla itham ediyorsunuz 45 mitingimizin tamamı şehitlerimize saygı ve İstiklal Marşı ile başladı.”

Mansur Yavaş oy oranını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkentin çeşitli yerlerinde CHP’yi terörle ilintili gösteren sahte afişlerin asıldığını söyledi.

Kaynak: TELE1