Liseli kıza MİT vaadiyle cinsel istismar iddiasında ifadeler ortaya çıktı

Yayın tarihi: 10 Aralık 2022 Cumartesi 12:39 pm - Güncelleme: 10 Aralık 2022 Cumartesi 12:39 pm

Okul Müdürü H.A. Lise öğrenci G.A.’ya “MİT‘te memur yapacağız” vaadiyle cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen Ahmet Mandal’ın kendisini kandırdığını öne sürdü.

Konya’da 17 yaşındaki Lise Öğrencisi G.A.’nın “Seni MİT’te memur yapacağız” vaadiyle Okul Müdürü H.A.’nın odasında dini nikah kıyılarak kendisini MİT mensubu olarak tanıttığı öne sürülen Ahmet Mandal tarafından cinsel istismara uğradığı iddiasıyla açılan davada ifadeler ortaya çıktı.

DHA’nın haberine göre H.A.’nın “Suçlamaları kabul etmiyorum. Ahmet Mandal bizi de kandırdı” dediği öğrenildi. Diğer okul müdürü A.S.K. de “Ahmet Mandal bizi MİT’çiyim, diye kandırdı. Suçlamaları kabul etmiyorum” diye ifade verdi.

Ahmet Mandal’ın ise ifadesinde “Taşıdığım MİT kimliği değil, bir derneğe ait kimlikti. Ben kimseye tecavüz etmedim, suçlamaları kabul etmiyorum” dediği ortaya çıktı.

İKİ REHBER ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRİLDİ

Öte yandan olayın ardından Milli Eğitim Müdürlüğü de Rehberlik Araştırma Merkezi’nden iki öğretmen görevlendirerek lise son sınıf öğrencisi G.A.’ya psikolojik destek sağlıyor. G.A.’nın isteğine bağlı okul değişikliği de yapılabileceği öğrenildi.

Liseli kıza ‘MİT memurluğu’ vaadiyle cinsel istismar iddiası! Dini nikaha zorlandı