Levent Gültekin’le Cüneyt Özdemir’in ‘Gül’ tartışmasında hakaretler havada uçuştu

Yayın tarihi: 22 Nisan 2022 Cuma 8:15 am - Güncelleme: 22 Nisan 2022 Cuma 10:37 am

Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından Levent Gültekin‘i Abdullah Gül’ün adaylığı için Halk TV’yi kullanmakla suçladı. Gültekin suçlamaya Özdemir’e “Medya soytarısı” diyerek yanıt verdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir ile Halk TV programcısı Levent Gültekin arasında sosyal medyada ‘Abdullah Gül’ tartışması yaşandı.

Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Halk TV programcısı Levent Gültekin’i Abdullah Gül’ün adaylığı için Halk TV’yi kullanmakla suçladı. Özdemir paylaşımında, “Halk Tv’nin bir numaralı (ki çok izleniyor harbiden başarılı) programcısı Levent Gültekin, Abdullah Gül’ün adaylığını destekliyor musun soruma, çaktırmadan reklamını mı yapıyorsun?’ imalarıma, ‘Hayır’ bile diyemiyor. Eveliyor, geveliyor… E hayırlı işler kardeşim. Allah kavuştursun..” ifadelerini kullandı.

Özdemir daha sonra yine Twitter hesabından “Levent Gültekin Halk tv ‘de çaktırmadan Abdullah Gül reklamı mı yapıyor? Halk Tv’yi kendince çaktırmadan Abdullah Gül adaylığı için mi kullanıyor?” sorulu bir anket yaptı. Paylaşıma Levent Gültekin’i de etiketleyen Özdemir, “Çekinme sen de oy kullan” dedi.

Bekir Ağırdır da Levent Gültekin’i yalanladı

‘VAY ŞİMDİ HAKARET HA!’

Gültekin suçlamaya “Ahlaksızlığını böyle mi örteceksin Cüneyt? Sen hakikaten tam bir medya soytarısı olmuşsun. Tam kendine yakışanı yapıyorsun” diye yazdı.

Özdemir, “Vay şimdi de hakaret ha! Yolun açık olsun Şampiyon…” yanıtını verdi ve şöyle yazdı: “Şu yazışmalar baktım da haklısın senin gibi uyduruk bir adamla bu kadar zaman kaybetmem benim hatam! Bir tek sen akıllı, alem de bu kadar aptal değil. Umarım bu gece bunu bir kez daha o zeki kafana sokmuşsundur!”

Merdan Yanardağ Levent Gültekin’e arşiv görüntüleriyle yanıt verdi

NE OLMUŞTU?

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da daha önce Levent Gültekin’le Abdullah Gül polemiği yaşamıştı.

Halk TV’de yayınlanan programda konuşan Gültekin, bir elin Davutoğlu’nu ve Babacan’ı Millet İttifakı’ndan uzaklaştırma operasyonu yaptığını ve bunu kimin yaptığını bildiğini ifade etmişti. Gültekin, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Cumhurbaşkanlığı kriterleri hakkındaki açıklamasını hedef alarak bu sözleri Gültekin Uysal’a birilerinin söylettiğini öne sürmüştü.

Bunun üzerine Merdan Yanardağ, Levent Gültekin’i eleştirmiş ve Gültekin Uysal’ın açıkladığı Cumhurbaşkanlığı kriterlerinden neden rahatsız olduğunu sormuştu. Yanardağ, “Kimse bize Gül’ü ‘Cumhuriyetçi’ diye yutturmaya kalkmasın!” demiş ve şunları söylemişti:

“Levent Gültekin, muhafazakar camiayı terk ettiği için hakaret ettiğimi söylemiş. Ben hakaret etmem eleştiririm sadece. Çok özgürlükçü gerekçelerle liberal bir perspektiften muhafazakar camia adına bir takım operasyonların aracıysanız biz buna izin vermeyiz. Burada TELE1 var. Halk TV, RTÜK ceza verdiği zaman TELE1’in adını geçirmek gibi gazetecilik kuralını yerine getirsin yeter.”

Yanardağ’dan Gültekin’e: Siz Abdullah Gül’ü Cumhurbaşkanı yapmak istediniz buna geçit vermeyeceğiz