Bekir Ağırdır da Levent Gültekin’i yalanladı

Yayın tarihi: 18 Nisan 2022 Pazartesi 10:47 pm - Güncelleme: 18 Nisan 2022 Pazartesi 10:47 pm

Abdullah Gül ismini muhalefetin adayı olarak sık sık gündeme getiren  Levent Gültekin‘i Konda Genel Müdür’ü Bekir Ağırdır da yalanladı.

Halk TV yorumcusu Levent Gültekin‘in Medyascope’de yayınlanan programda “Bekir Ağırdır anket koydu parti liderlerinin önüne. Abdullah Gül %60 ile kazanıyor diye. Erdoğan neden Abdullah Gül’e helikopter göndermek zorunda kaldı? Neden bir gece bir muhalefet partisi karar değiştirdi?” iddiasında bulundu.

“BÖYLE BİR ANKETİMİZ OLMADI”

Konda Genel Müdür’ü Bekir Ağırdır, Gültekin’in sözlerine “Ne o zaman ne şimdi, ne Gül için ne başka bir isim için ne anketimiz ne de liderlere önerimiz olmadı. Ne bizden böyle araştırma istendi ne de biz yaptık.” yanıtını verdi.

“YALAN BİLGİYİ VERMELERİ TUHAF”

Ağırdır’ın kendisini yalanlamasının ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Gültekin, “O ilişkiyi sürdüren, o sürecin içinde olan herkesle konuştum, Gül ve bütün liderler dahil, ya onların hepsi yanlış hatırlıyor ya da Bekir bey! O sürecin şahidi herkesin bu “yalan” bilgiyi vermiş olmaları tuhaf” ifadelerini kullandı.

YANARDAĞ DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

 

Demokrat Partisi Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı geçtiğimiz günlerde hedef alan Levent Gültekin’e Merdan Yanardağ da tepki göstermişti.