Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle trafik düzenlemesi

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 1:58 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 4:26 pm

Galatasaray’ın bu akşam Zalgiris Vilnius ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu maçı nedeniyle Metin Oktay Caddesi çift yönlü trafiğe kapatılacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında bu akşam saat 21.30’da kendi evinde Litvanya’nın Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma nedeniyle 18.30 – 21.30 saatleri arasında çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından maç nedeniyle yapılacak trafik düzenlemeleri hakkında şu bilgiler paylaşıldı:

“Stadyuma araçlarıyla gelen taraftarlarımızın daha hızlı içeri alınması; ayrıca güvenlik sebebiyle hem Maslak trafiğine, hem TEM yönü köprü trafiğine hem Büyükdere Caddesi trafiğine olumsuz etkiyi azaltmak için Metin Oktay Caddesi saat 18.30-21.30 arası iki yönlü trafiğe kapatılacaktır.

Cendere yönünden stadyuma gelen taraftarlarımız yalnızca P3-P4 otoparklarını kullanabileceklerdir.

Cendere yönünden gelip, P1 ve P2 otoparklarını kullanmak isteyen taraftarlarımız P3-P4 otoparklarına yönlendirilecektir. P1 ve P2 otoparkı kullanmak isteyen taraftarlarımız ise TEM yan yoldan gelmelidir.

Alınacak tüm bu önlemler sebebiyle çevre sakinlerine vereceğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diliyor, anlayışlarını rica ediyoruz.”

MARMARAY’DAN EK SEFER

Maç nedeniyle Marmaray da ek sefer düzenleyeceğini açıkladı.

Marmaray’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“Bu akşam saat 21.30’da Rams Park Stadyumu’nda oynanacak olan Galatasaray-Zalgiris Vilnius Şampiyonlar Ligi rövanş maçı nedeniyle Marmaray işletmeciliğimizde Yenikapı-Söğütlüçeşme arasında Yenikapı istasyonundan saat 01.00’de hareketli ilave tren konulmuştur. Galatasaray’a başarılar dileriz.”

Sergio Ramos’un Galatasaray’a transferi için Icardi devreye girecek iddiası