Sergio Ramos’un Galatasaray’a transferi için Icardi devreye girecek iddiası

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 12:15 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 12:33 pm

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, dur durak bilmiyor. Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu Sergio Ramos için Mauro Icardi devreye girdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Yaz transfer döneminde kadrosunu Wilfried Zaha, Angelino, Bakambu, Mauro Icardi ve Halil Dervişoğlu gibi önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray durmak bilmiyor. Yerli statüsü için de hamlelerde bulunan Cimbom, Günay Güvenç’in ardından Kerem Demirbay’ı renklerine bağladı. Ancak, sarı kırmızılı ekip, Okan Buruk’un da talepleri doğrultusunda yabancı transferi konusunda da çalışmalarını bir yandan sürdürmeyi ihmal etmiyor.

SERGIO RAMOS İDDİALARI

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın İspanyol stoper Sergio Ramos’u gündemine aldığı ve kısa süre içinde harekete geçeceği öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından, Avrupa basınında da Cimbom’un Sergio Ramos’la ilgilendiği haberleri servis edildi.

MAURO ICARDI DEVREYE GİRDİ

Galatasaray’ın Ramos ilgisi sonrası sarı kırmızılı ekibin Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, PSG’de birlikte forma giydiği eski takım arkadaşı için devreye girdi. Ramos’la görüşen Icardi, tecrübeli yıldızın Galatasaray’a transfer olması için onu ikna etmeye çalıştı.

MENAJERİYLE İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Bu süreçte Galatasaray yönetiminin de kolları sıvayarak Ramos için harekete geçtiği ve 37 yaşındaki stoperle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin Ramos’la görüştükten sonra menajeri ile transferlerin şartlarını masaya yatırdığı da gelen bilgiler arasında.

İKİNCİ KEZ GÖRÜŞECEKLER

Sergio Ramos’un menajerinin önümüzdeki günlerde Galatasaray ile yeniden transfer görüşmesi gerçekleştirmesi bekleniyor.

RAMOS GELİRSE NELSSON GİDECEK

Bu arada Sarı kırmızılı yönetim, Victor Nelsson’a gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı. Danimarkalı oyuncu için iyi bir teklif gelmesi durumunda yollar ayrılacak. Böylece, hem kadrodaki maaş yükü azalacak, hem de kasaya para girecek.

ÖNCELİĞİ ABD

İspanyol medyasında Sergio Ramos’un ABD profesyonel futbol ligi MLS’den talipleri olduğu ve Messi’nin kısa süre önce transfer olduğu Inter Miami’ye gidebileceği belirtildi. Ramos’un MLS’ye transfer olamazsa diğer seçenekleri değerlendirmeye alacağı öne sürüldü.

AİLESİ SUUDİ ARABİSTAN’I İSTEMİYOR

Öte yandan, yine İspanya’da yayınlanan spor gazeteleri, Sergio Ramos’un Suudi Arabistan’dan gelen çılgın teklifleri de düşünebileceğini yazarken, ailesinin S. Arabistan’da yaşamak istemediğini satırlarına taşıdı.

TÜRKİYE’YE SICAK BAKABİLİR

Sergio Ramos’un transfer döneminin sonu yaklaştıkça Türkiye ihtimaline sıcak bakabileceği ve Türkiye’de oynama fikrini göz ardı etmeyeceği vurgulandı.