Erdoğan’ın ardından Perinçek de IBAN paylaştı

Yayın tarihi: 8 Temmuz 2021 Perşembe 12:46 pm - Güncelleme: 8 Temmuz 2021 Perşembe 12:55 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek de IBAN numarası paylaştı, partisi için bağış istedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs salgını nedeniyle canlı yayında IBAN numarası verip bağış kampanyası başlatmıştı. Erdoğan’ın tepki çeken kampanyasının ardından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de IBAN numarası paylaştı.

Partisi için destek isteyen ve partiye 3 farklı bankadan hesap numarası ile IBAN paylaşan Perinçek’ in konuyla ilgili ‘Bağışlar Vatan Partisi’ne Vatan Partisi İktidara!’ başlıklı yazısından bir bölüm şöyle:

“Vatan Partisi tarihi başarılarının kaynaklarını, milletimizin alın terinden üretti. Meclisteki partiler yüz milyonlarca lira devlet yardımı alırken, Partimizi halkımızın tarihten gelen fedakârlık ruhu donattı. Vatan Partisi, parayla yönlendirilemeyen ve teslim alınamayan biricik partidir” diyen Perinçek, şu ifadeleri kullandı:

Partimiz, gönüllerden akan bağışlarla iktidar yolunda yürüyecek. Yunus Emre’nin dediği gibi ‘dosta gidenün yolı, gönül içinden geçer.’ Türkiye, zorluklara teslim olmayacak. Vatan Partisi, zorluklardan çıkışın anahtarıdır. Karşılaştığımız zorlukları birlikte aşacağız. Sizlerin bilinçlerinizdeki özlemlerinize, gönüllerinizdeki ateşe, yüreklerinizdeki kararlılığa, Anadolu erenlerinden miras kalan fedakârlık geleneğine başvuruyoruz.

Bağışlarınız üreticilerin iktidar hedefli örgütlenmesi içindir. Bağışlarınız milleti örgütlemek ve Üreticilerin Milli Hükümeti’ni kurmak içindir. Bağışlarınız Asya ikliminde bağımsız, başı dik, üreten Türkiye içindir. Bağışlar Vatan Partisi’ne Vatan Partisi İktidara!”

17 yıllık birikim 12 günde mi bitti? IBAN paylaşan Erdoğan daha önce ne söylemişti?