Didim’de fotoğraf yarışması için jüri değerlendirme toplantısı yapıldı

Yayın tarihi: 20 Ağustos 2023 Pazar 6:10 pm - Güncelleme: 20 Ağustos 2023 Pazar 6:10 pm

Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onaylı, Didim’in Arkeolojik Mirası, Didim’de Turizm ve Yaşam konulu 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması için başvurular sona erdi.

Didim’in tarihi ve doğal güzelliklerinin fotoğraf sanatçılarının kadrajına yansıyacağı yarışma kapsamında yapılan başvuruların değerlendirilmesi için jüri değerlendirme toplantısı yapıldı.

Didim Belediyesi Altınkum Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya, Arkeolog & Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ögr.Üyesi Aykan Özener, Arkeolog & Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Böl. Ögr.Üyesi Doç. Dr. Haluk Sağlamtimur, Yüksek Mimar & Fotograf Sanatçısı Liane Linda Bencuya, İFOD Yönetim Kurulu Başkanı & Fotoğrafçı Seda Şengök, İFOD Yönetim Kurulu Üyesi & Fotograf Sanatçısı Tayfun Kocaman ve Didim Belediye Başkan Yardımcısı Y. Mimar E. Öznur Gündoğdu katıldı. Yapılacak olan değerlendirmelerin ardından 21 Ağustos 2023 tarihinde sonuçlar bildirilecek. Sonuçlara göre, 1. olan yarışmacı 6 bin TL, 2. olan yarışmacı 5 bin TL, 3. olan yarışmacı 4 bin TL’lik ödülün sahibi olacak. Dereceye giren yarışmacılar, 1 Eylül 2023 Cuma Günü gerçekleşecek olan sergi ve töreni ile ödüllerini alacak.