Bahçeli’nin hedef aldığı doktorlara AKP’li Binali Yıldırım sahip çıktı

Yayın tarihi: 19 Eylül 2020 Cumartesi 3:01 pm - Güncelleme: 19 Eylül 2020 Cumartesi 4:35 pm

Binali Yıldırım son koronavirüs testinin negatif çıktığını duyurdu. Yıldırım yaptığı açıklamada MHP lideri Bahçeli’nin hedef aldığı doktorlara ” İnsanüstü bir gayret ve fedakârlıkla çalışan tüm sağlık ordumuza Allah güç, kuvvet versin” ifadeleriyle sahip çıktı.

AKP İzmir Milletvekili ve son Başbakan Binali Yıldırım sosyal medya hesabından eşi ve kendisinin PCR testi sonucunun negatif çıktığını duyurarak, “Karantina sürecinde arayan, mesajlarıyla paylaşımda bulunan, dua ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun” diye yazdı.

“İNSANÜSTÜ GAYRET VE FEDAKARLIKLA ÇALIŞAN SAĞLIK ORDUMUZA…”

Yıldırım, “Tedavisi devam eden herkese Rabb’im acil şifa versin. Bu zor zamanda, insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla çalışan tüm sağlık ordumuza Allah güç, kuvvet versin. Vatandaşlarımızdan talebim: Aman tedbiri elden bırakmayın, TMM mı?” ifadesini kullanarak, sağlık çalışanlarına sahip çıktı.

Bahçeli ise, “Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır” sözleriyle Türk Tabipleri Birliği’ni hedef almıştı.

Binali Yıldırım ve eşi koronavirüse yakalandı

NE OLMUŞTU?

AKP İzmir Milletvekili ve son Başbakan Binali Yıldırım kendisi ve eşinin koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Test sonucu pozitif çıkan 64 yaşındaki Yıldırım durumuyla ilgili, “Herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler” ifadesini kullanmıştı.

Bahçeli Türk Tabipler Birliği’ni hedef aldı: Derhal kapatılmalı