Zeynep Bastık ‘Lan’ ile dünya listelerinde zirvede!

Yayın tarihi: 26 Mart 2024 Salı 6:24 pm - Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı 6:24 pm

Mabel Matiz’in sözlerini yazdığı Zeynep Bastık‘ın ‘Lan’ şarkısı Spotify Global 50 listesinde 21. sıraya kadar yükselirken YouTube’da 2.,Billboard listesinde ise ilk 10’a girdi.

Şarkıcı Zeynep Bastık ‘Lan’ şarkısı ile dünya listelerinde zirveye oynuyor. Söz ve müziği Mabel Matiz’e ait ‘Lan’ şarkısıyla Spotify’ın Global 50 listesinde 21. sıraya kadar yükselen müzisyen, YouTube ve Billboard’un radarına da girmeyi başardı. Yayınlanmasının üstünden iki hafta geçen ‘Lan’ şimdi de Youtube Music Charts verilerine göre En Popüler 100 Global Müzik Videosu listesinde zirveye ortak oldu.

YOUTUBE DA ZİRVENİN ORTAĞI

Zeynep Bastık’ın ‘Lan’ şarkısı dünyanın en büyük dijital platformu Youtube’da En Popüler 100 Global Müzik Videosu listesinde 2., En Popüler 100 Global Şarkı listesinde 7’nci; Türkiye’ye ait En Popüler 100 Müzik Videosu ve En Popüler 100 Şarkı listelerinde ise 1 numara. ‘Lan’ın klip izlenme sayısı 28 milyona ulaşırken Youtube Music’te dinlenme sayısı 10 milyon.

Zeynep Bastık’ın kısa sürede büyük beğeni alan şarkısı ‘Lan’ Spotify ve Youtube’dan sonra dünyanın en prestijli müzik dergisi Billboard’un da listelerinde yerini aldı. ‘Lan’ haftalık Billboard Global listesine 10 numaradan girdi. Derginin sosyal medya hesaplarından paylaştığı listeye Zeynep Bastık hayranlarından binlerce beğeni yağdı. Bastık ve ‘Lan’ın dünya listelerine yayılan başarısı sosyal medyada da günün konusu oldu.

Zeynep Bastık’tan ilk: Dünya listesine girdi

Kaynak: TELE1