Ahmet Çakar ‘Türk futboluna ihtiyacım yok’ diyen Hamit Altıntop’un maaşını açıkladı

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2024 Pazartesi 2:02 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2024 Pazartesi 2:02 pm

Ahmet Çakar, geçtiğimiz günlerde “Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok” çıkışıyla gündeme gelen A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’un maaşını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, “Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok” açıklamasıyla tepki çekti.

Bu sözlerinin arından eski hakem Ahmet Çakar, Altıntop’un aldığı maaşı açıkladı. Beyaz TV’de yayımlanan Beyaz Futbol programında konuşan Çakar, “Hamit Altıntop TFF’den 250 bin TL maaş alıyor demek ki senin de Türk futboluna ihtiyacın varmış. Şövalye gibi konuşmanın manası yok. Sen otur işine bak.” ifadelerini kullandı.

ALTINTOP NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş futbolcusu Semih Kılıçsoy’un A Milli Takım’dan Ümit Milli Takıma gönderilmesine ilişkin sorulara yanıt veren Altıntop, şunları söylemişti:

” Öyle bir şey olamaz. Benim gönlüm ve vicdanım rahat. Kişi işi kendinden bilir muhabbeti var ya. Ben o konuda mütevazi olmayacağım. Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok. Bazı twitterda şov yapan arkadaşlar bu durumu farklı yerlere çekebilirler. Ben vatanımı seviyorum, Türk futbolunun bana ihtiyacı var. İnsanlar farklı düşünebilir ama çok da umrumda değil. Almanya’da güzel bir turnuva oynayıp tarih yazmak istiyoruz. Bu turnuva da olmazsa bile gelecek turnuvalarda büyük başarılar kazanacağız.”

Ahmet Çakar ve ROK birbirine girdi! Canlı yayına ara verildi

Kaynak: HABER MERKEZİ