CHP’den Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin ilk değerlendirme

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2024 Pazartesi 9:19 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2024 Salı 12:55 am

CHP kaynakları, yarın gerçekleşecek olan Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin, “CHP, toplumdaki kutuplaşmaya karşı siyasette yeniden diyalog zeminini korumayı kendine misyon edindi” değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesiyle gündemden düşmeyen CHP lideri Özel, yarın saat 12.00’de Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret edecek. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ziyaretin amacının CHP’nin toplumdaki kutuplaşmaya karşı siyasette yeniden diyalog zeminini korumayı kendine misyon edinmesi olduğu belirtildi. Bu misyon dolayısıyla ziyaretlerin diğer partilerle de bir silsile olarak sürdürülmesi planlanıyor.

CHP lideri Özel’in, perşembe ve cuma günü Afyonkarahisar ve Eskişehir belediyelerine teşekkür ziyaretinde bulunması bekleniyor. Özel’in hafta sonu ise memleketi Manisa’da olacağı öğrenildi. Özgür Özel, 13 Mayıs Pazartesi günü ise Soma Maden Faciası’nın 10’uncu yılı dolayısıyla Soma’da anma törenlerine katılacak. CHP MYK toplantısının da 13 Mayıs günü Soma’da yapılması planlanıyor.

Özgür Özel’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret

Kaynak: TELE1