VAR’a da gitseniz sonuç değişmez: Bal gibi siyaset

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2020 Pazar 11:07 am - Güncelleme: 2 Ağustos 2020 Pazar 11:07 am

TFF’nin Süper Lig’den küme düşmenin kaldırıldığını açıklamasının ardından Yeni Malatyaspor ve Kayserispor takımları AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir’e teşekkür etti. Malatya sokakları şampiyon olmuşcasına bayraklar ile donatıldı.

Yeni Malatyaspor ve Kayserispor’un da aralarında olduğu 3 takımın Süper Lig’den düşmediğinin açıklanmasının ardından bu karar iki şehirde sevinçle karşılandı.

Saray’dan Süper Lig’e müdahele! Kulüp başkanlarından Erdoğan’a ‘teşekkür’ yağıyor

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Kayserispor’un Süper Lig’e kalması sonrası Erciyes Anadolu Holding; AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir’e teşekkürlerine iletti.

‘CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM’

TFF’nin küme düşmeyi kaldırmasıyla birlikte Yeni Malatyaspor’a taraftarları şehir turu atarak kutlama yaptı. Futbolculardan Mina’nın evinin önüne giderek tezahüratlar yapan taraftarlar caddelere de bayrak astılar.

Taraftarların da bulunduğu bir açılışa katılan ve kendisini AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aradığını açıklayan Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Cumhurbaşkanımız beni arayarak; yaşanan deprem ve salgın sürecinin Malatya’yı olumsuz etkilediğini, gidişatı etkilediğini, bundan sonraki süreçte daha dikkatli olunması gerektiği telkinlerinde bulundu” dedi.

AKP MİLLETVEKİLİ DE ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Kılıçta, Malatyaspor’un ligde kaldığı karar sonrası sosyal medya hesabından Erdoğan’a teşekkür etti. Kılıç, “Pandemi sürecinde milletin her ferdine olduğu gibi spor kulüplerimize de destek olan Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan başta olmak üzere küme düşmeme kararı için Gençlik ve Spor Bakanımız @kasapoglu’na, TFF’ye,Kulüpler Birliği’ne #YeniMalatyaspor sevdalıları olarak teşekkür ediyoruz” paylaşımında bulundu.

Süper Lig’de tarihi karar! Küme düşme kaldırıldı, yabancı sınırı ertelendi