Ünlü oyuncular depremzedelere yardım için bir araya geldi

Yayın tarihi: 11 Şubat 2023 Cumartesi 11:48 am - Güncelleme: 11 Şubat 2023 Cumartesi 11:48 am

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) depremzedeler için kurduğu kurduğu Deprem Yardım Merkezi’ndeki çalışmalara Levent Üzümcü, Bennu Yıldırımlar, Burcu Biricik, Sarp Apak gibi birçok ünlü isim de destek verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afetzedeler için Yenikapı’da bulunan Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kurduğu Deprem Yardım Merkezi’ndeki çalışmalara ünlü oyuncalar da destek verdi. Kimi yardım toplama merkezinde sabahlayan ünlü oyuncular, yardım malzemelerini tasnif ediyor, koli yapıyor, hazırlanan kolileri TIR’lara taşıdı. Sanatçılar, tüm vatandaşları da depremzedelere yardım için ellerinden ne gerekiyorsa yapmaları çağrısında bulundular.

Gönüllü destek vermek üzere merkeze gelenler arasında yer alan İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ayşegül İşsever, Tamer Levent, Levent Üzümcü, Bennu Yıldırımlar, Özge Özder, Burcu Biricik, Tolga Tekin, Tuğrul Tülek, Kaan Yıldırım, Sarp Apak, Onur Buldu, Giray Altunok, Öner Erkan, Bensü Orhunöz, Can Başak,Emrah Özertem, Bensü Orhunöz, Ali GökmenAltuğ, Nihat Alpteki, Aslan Kandemir, Deniz Yeşil Mavi, Müge Akyamaç, Şehnaz Bölen Taftalı, Erkan Sever, Ersin Umulu, Senan Kara Tutumluer ve Yıldıray Şahiner Deprem Yardım Merkezi’nde toplanan eşyaların tasnif edilmesi, paketlenmesi ve hazırlanan kolilerin TIR’lara taşınmasına destek verdi. Ayrıca birçok İBB Şehir Tiyatroları oyuncusu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat’tan yardım faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

Depremzedelere gönderilen gıda malzemelerini çalan vicdansızlar yakalandı