Tartıştığı babasının evi ve otomobilini ateşe verdi!

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2023 Pazar 12:18 pm - Güncelleme: 2 Temmuz 2023 Pazar 12:20 pm

Adıyaman’ın Besni ilçesinde, 23 yaşındaki Muhammed Kaya tartıştığı babasının evi ve otomobilini benzin dökerek ateşe verdi. O anlar, sokaktaki güvenlik kamerasına yansıdı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yakalanarak gözaltına alınan Kaya, tutuklandı.

Adıyaman’ın Besni ilçesinde, tartıştığı babasının evi ile otomobilini ateşe veren 23 yaşındaki Muhammed Kaya, tutuklandı. Ev ve otomobilde hasar meydana geldi.

Yurt dışında yaşadığı ve bayram tatili için ailesinin yanına geldiği öğrenilen Muhammed Kaya ile babası Sabri Kaya arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Muhammed Kaya, ailesinin yaşadığı 2 katlı müstakil ev ile sokakta park halinde olan babasına ait 34 CTP 78 plakalı otomobili benzin dökerek ateşe verdi. Alevleri görenlerin ihbarıyla gelen ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Ev ve otomobilde hasar meydana gelirken, polis ekipleri sokaktaki güvenlik kamerasından şüphelinin Muhammed Kaya olduğunu tespit etti. Kısa sürede yakalanarak, gözaltına alınan Kaya, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

İzmir’de orman yangını!