Sokakta cesedi bulunmuştu: 1 kişi tutuklandı

Yayın tarihi: 26 Ocak 2022 Çarşamba 5:49 pm - Güncelleme: 26 Ocak 2022 Çarşamba 5:49 pm

İzmir’de birkaç gün önce sokakta bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Olayla ilgili gözaltına alınan Ö.C. tutuklandı.

İzmir’de sabah saatlerinde sokakta bulunan erkek cesedinin kimliği belirlendi. Olayla ilgili başta gözaltına alınan Ö.C.’nin ifadesinde, uyuşturucunun etkisinde olduğunu öne sürdüğü Demirkıran’ın oğluna saldırdığını, yaşanan itiş kakış sırasında ise yere düştüğünü, ardından da polise haber verdiklerini söyledi.

Polisin yaptığı çalışmayla cesedin uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Yusuf Demirkıran’a ait olduğu belirlendi.

İTİŞ KAKIŞ SIRASINDA YERE DÜŞMÜŞ

M.C. ve Ö.C.’nin emniyetteki ifadelerine başvurdu. Ö.C. ifadesinde sokakta karşıladıkları Demirkan’ın kullandığı maddenin etkisiyle oğlu M.C.’ye saldırdığını, kendisinin de müdahale ettiğini, yaşanan itiş-kakış sırasında Yusuf Demirkan’ın bir anda yere düştüğünü söyledi. M.C. de benzer bir ifade verdi. M.C. ve Ö.C., polise haber verip ekipler gelene kadar Yusuf Demirkıran’ın başında beklediklerini belirtti. Üniversite öğrencisi olduğu belirtilen M.C., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, Demirkan’ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Sokak ortasında darp edilmiş erkek cesedi bulundu: Baba gözaltına alındı