Yağmur Taktaş’ın erkek arkadaşının annesi: Otopsi raporu bile yok

Yayın tarihi: 26 Nisan 2024 Cuma 8:41 am - Güncelleme: 26 Nisan 2024 Cuma 8:41 am

ABD’de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaşın sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürülen Taktaş’ın dövülüp dalağını kaybettiği, aç bırakıldığı ve kıskançlık yüzünden saçlarının kazıtıldığı iddia edildi. İddiaların odağındaki erkek arkadaşın annesi, “Henüz ortada otopsi raporu bile yok, iddiaları kabul etmiyorum” dedi.

Bir yarışma programıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, 3 Nisan’da ABD’de fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılan Taktaş’ın cansız bedeni, 20 Nisan’da hava yoluyla getirildiği Adana’daki Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Taktaş’ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının ölümüne sebep olduğunu iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı ressam sevgilisi A.C.F.’den şikayetçi oldu.

“ÇOK ÜZGÜNÜM”

Sözcü’de yer alan habere göre, suçlamaların merkezindeki erkek arkadaş sessizliğini korurken annesi Sevim Fulton açıklamada bulundu.

Oğlu cinayetle suçlanan anne, “Oğlumla ara sıra görüşüyoruz ama tüm söylenenler iftira” diyerek oğlunu savundu, “ABD vatandaşı olsun diye çok uğraştım, orada evi bile yok. Tek kalmasın diye çok mücadele verdim. Ona emek vermiş bir anne olarak elbette çok üzgünüm” dedi.

Şüphelinin annesi ressam Sevim Fulton, Muğla Bodrum’da yaşıyor. Oğluyla sık görüşmediğini söyleyen Fulton “Bizi bilen bilir” diyerek kulağını suçlamalara kapattı, “Henüz ortada otopsi raporu bile yok, iddiaları kabul etmiyorum” şeklinde konuştu.

Yağmur Taktaş memleketi Adana’da defnedildikten sonra aile, tüm delilleri mahkemeye sundu. İddialarının arkasında duran aile ABD’den gelecek otopsi sonucunu bekliyor.

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş cinayetinde çarpıcı iddialar: Dayaktan dalağını kaybetti, saçları kazıtıldı

Kaynak: TELE1