Soylu LGBTİ+’ları terör ve uyuşturucu örgütlerinden bile tehlikeli buldu

Yayın tarihi: 21 Ocak 2022 Cuma 6:39 pm - Güncelleme: 21 Ocak 2022 Cuma 6:39 pm

LGBTİ+‘ları sık sık hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, söylemlerine bir yenisini daha ekledi. Soylu, ”Teröre silah yardımı yaparlardı, bilirdik. Terör örgütlerine para aktarırlardı, bilirdik. Uyuşturucu ticaretini desteklerlerdi, bilirdik. Bugün iş öyle bir noktaya geldi ki LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıyorlar, bunlara propaganda ve iletişim desteği veriyorlar. Karşımızdaki mücadelenin çetinliğini buradan anlayın” dedi.

110’uncu Dönem Kaymakam Adayları Uyum Kursu’nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin refahı, huzuru, güvenliği, başarısı ve asayişinde kurumların teknik kapasitelerinde çok önemli bir noktaya gelindiğini belirterek ”Bunun devamı için sizlerin enerjisine, bilgisine, ortaya koyacağınız gayrete ihtiyacımız var” dedi ve “tehlikeleri” sıraladı:

“Tehlikenin büyüklüğünü, işin zorluğunu şuradan anlayın; teröre silah yardımı yaparlardı, bilirdik. Terör örgütlerine para aktarırlardı, bilirdik. Uyuşturucu ticaretini desteklerlerdi, bilirdik. Bugün iş öyle bir noktaya geldi ki LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıyorlar, bunlara propaganda ve iletişim desteği veriyorlar. Karşımızdaki mücadelenin çetinliğini buradan anlayın. Dolayısıyla bu milletin geleceğini korumak için size, sizlerin ferasetine, bilgisine şiddetle ihtiyacımız var”

DAHA ÖNCE DE HEDEF ALMIŞTI

Soylu daha önce yaptığı bir konuşmasında da, “Yurt dışında dernekler, vakıflar var bizatihi büyükelçilikleri var…Yurt dışından bu derneklere yönelik ciddi bir fonlama var, bunu dile getiriyoruz” demişti.

LGBTİ+’ların ailelerinden Soylu’ya yanıt: Evlatlarımızı bağrımıza basıyoruz!

Süleyman Soylu: Tüm dünyada yakalanan eroinin yüzde 21’ini bu ülkenin polisi, askeri yakalamakta