Seyhan Soylu sünnet düğününü anlattı

Yayın tarihi: 18 Aralık 2021 Cumartesi 1:06 am - Güncelleme: 18 Aralık 2021 Cumartesi 1:06 am

Flash Tv’de yayınlanan Al Sana Haber programının moderatörü Seyhan Soylu, verdiği bir röportajda sünnet düğününü ve en büyük hayalinin ne olduğunu anlattı.

Seyhan Soylu verdiği bir röportajda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Cinsiyet ameliyatı olmadan önce sünnet olduğunu söyleyen Seyhan Soylu, sünnet töreninde Seda Sayan’ın sahne aldığını anlattı.

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Aslan Sayım’ın sorularını yanıtladığı açıklamalarında en büyük hayalinin ne olduğunu da anlattı.

“Z KUŞAĞININ MAGAZİN PROGRAMIYIZ”

Seyhan Soylu, kendisinin sunduğu Al Sana Haber programı hakkında “Biz Z kuşağının magazin programıyız. Başkalarının hayatını deşifre etmek, onları reyting uğruna harcamak yerine kendi hayatımızdan kesitler ve birbirimize hafif eleştiriler ile tebessüm ettiren içinde siyaset, aktüalite ve magazinin harmanlandığı farklı bir formatız” dedi.

KÖŞE YAZARI OLMAK İSTİYORUM

Soylu en büyük hayali hakkında ise, Akit Gazetesi’nde köşe yazarı olmak istediğini söyleyerek “Ülke Tv veya başka muhafazakâr bir kanalda gece haberlerini sunmak Ülke Tv, Kanal 24 veya TGRT ama Flash Tv’yi asla bırakmadan. Burası artık çocuğum gibi oldu” dedi.

ATM’ye eli sıkışan genci yoldan geçen itfaiye eri kurtardı