Şanlıurfa’da 14 yaşındaki kız çocuğunu cinsel istismar edip görüntülerini çekerek şantaj yaptılar

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2023 Salı 7:18 am - Güncelleme: 15 Ağustos 2023 Salı 7:20 am

Şanlıurfa’da 14 yaşındaki kız çocuğuna uyuşturucu madde içirdikten sonra cinsel istismarda bulunup videolarını çekerek şantaj yaptıkları söylene 4 kişi tutuklandı.

Şanlıurfa’da 14 yaşındaki kız çocuğuna uyuşturucu madde içirip cinsel istismarda bulundukları ve videolarını çekerek şantaj yaptıkları ileri sürülen şahıslara yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 zanlıdan 4’ü tutuklandı.

UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKİP CİNSEL İSTİSMARA ZORLADILAR

Olay, Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde yaşandı. İddiaya göre bir grup şahıs, uyuşturucu madde içirdikleri 14 yaşındaki Z.B. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Kızın uygunsuz videolarını da çektikleri iddia edilen şahısların, şantaj yaparak farklı zamanlarda çocuğu cinsel ilişkiye zorladıkları ve uyuşturucu temini için para istedikleri öğrenildi.

ŞANTAJLARA DAYANAMADI POLİSE GİTTİ

Şantajlara dayanamayan genç kız polise şikayette bulundu. Savcılığın talimatı üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, 5 zanlıyı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan R.M., Y.Ö., İ.H.K. ve B.H. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken H.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Uyuşturucu temin ettikleri belirlenen 2 zanlıyı yakalama çalışması ise devam ediyor.

16 yaşındayken öldürülen Arzu Tuncel’in ağabeyi ‘ihbar mektubu’ sonrası tutuklandı