Şamil Tayyar’dan AKP’den İYİ Parti’ye geçen Acar’a sert tepki

Yayın tarihi: 1 Ekim 2021 Cuma 5:27 pm - Güncelleme: 1 Ekim 2021 Cuma 5:47 pm

AKP‘nin seçim stratejilerini belirlemede görevli isimlerden Faruk Acar’ın İYİ Parti’nin seçim stratejilerini belirleyeceğini duyurmasına Şamil Tayyar’dan tepki geldi.

Dün, HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, “Siyasette çok önemli bir transferi anlatmak istiyorum bugün size” diyerek AKP‘nin seçim stratejilerini belirlemede görevli isimlerden Faruk Acar’ın artık İYİ Parti’nin seçim stratejilerini belirleyeceğini yazdı. AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar, bundan böyle İYİ Parti için çalışacağını duyuran Andy-Ar Araştırma Şirketi Başkanı Faruk Acar’a “Bizde üst mercilerdeki yandaşlarını, paydaşlarını, iş ortaklarını da al git” diye tepki gösterdi.

AKP’den İYİ Parti’ye kritik transfer!

Altaylı “AK Parti’nin kuruluşundan bu yana tam göbeğinde olan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la 20 yıldır özellikle seçim dönemlerinde en yakın çalışan isimlerin başında gelen, partinin stratejilerini belirlemede en yetkin 3 isimden biri” olarak tanımladığı Andy-Ar Araştırma Şirketi Başkanı Faruk Acar’ın bundan böyle Meral Akşener ve İyi Parti’nin seçim stratejilerini belirleyeceğini duyurdu.

“GİT”

AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar, Acar’a “Duyduk ki düne kadar AK Parti’den milyonlar kazanan Faruk Acar, Akşener’e çalışacakmış. Git. Bizde üst mercilerdeki yandaşlarını, paydaşlarını, iş ortaklarını da al git” dedi.