Özgür Özel’den örgütlere ‘yerel seçim’ talimatı

Yayın tarihi: 28 Kasım 2023 Salı 7:59 am - Güncelleme: 28 Kasım 2023 Salı 7:59 am

Türkiye yerel seçim dönemine girmeye hazırlanırken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti örgütlerine  “samimi kampanya yapın” talimatını verdi.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre; CHP il başkanları geride kalan hafta sonunda üç günlük bir kamp gerçekleştirdi. Kampı değerlendiren il başkanları “Genel başkanımız ilk olarak kongre, kurultay süreçlerinde oluşan kırgınlıkların geride kaldığını söyledi. Biz de orada kurulan masalarla bir araya gelip parti için neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Partinin güçlü, zayıf yönlerini ele aldık. Geliştirilmesi gereken yönlerini değerlendirdik ve bir rapor hazırladık. Bu rapor hafta içerisinde genel başkana sunulacak” bilgisini paylaştı.

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel Atatürk filminin ikinci bölümünü izledi

Özel’in başkanlara “samimi bir üye kampanyası için talimat verdiği” ve “AKP gibi değil, samimi bir üye kampanyası yapın. Gerçekten kadın ve genç ağırlıklı olsun, partiye katkı versinler. Şişirme üye yapmayın” dediği belirtildi.

KAYIT DIŞI SÜREÇ OLMAYACAK

Özel’in toplantıda önseçim sözünü “İlçe ve il başkanlarının görüşleri önemsenecek” diyerek yinelediğini aktaran başkanlar, “Biz de bu kapsamda illerimizde çalışacağız. Nerelerde önseçim olabilir, adaylar kim olabilir bu konuda görüşlerimizi ileteceğiz. Kayıt dışı bir süreç olmayacak. Genel başkanımız sürecin şeffaf yürütüleceğini vurguladı. Biz de yerelin dinamiklerine göre geliştirdiğimiz söylemi parti söylemiyle birleştirerek bir saha çalışması yapacağız. Üye kampanyamızla da bu çalışmaya ivme kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’den ‘aday’ çıkışı! 3 ismi işaret etti

Kaynak: TELE1