Obradovic Fenerbahçe’deki değişim hakkında konuştu

Yayın tarihi: 15 Aralık 2023 Cuma 3:30 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2023 Cuma 3:32 pm

Fenerbahçe Beko‘nun eski koçu Zeljko Obradovic, Fenerbahçe’deki başantrenör değişikliğine ilişkin “Itoudis ile dün konuştum. Bugün ya da yarın Saras’ı arayıp her şeyin nasıl olduğunu soracağım” dedi.

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe’deki başantrenör değişimine dair açıklamalarda bulundu. Zeljko Obradovic, ayrılıktan sonra Itoudis ile konuştuğunu belirtirken Saras ile de konuşacağını söyledi.

Obradovic’in açıklamaları şöyle:

“Itoudis ile dün konuştum. Her koç gibi Itoudis ile meslektaşız ve içinde bulunduğu durumdan dolayı üzgünüm. Muhtemelen bugün ya da yarın Saras’ı arayıp her şeyin nasıl olduğunu soracağım. Hepimiz arkadaşız. Bir koçun hayatı böyledir, birisi gidince birisine şans doğar. Saras’a Fenerbahçe‘de başarılar diliyorum.

Fenerbahçe benim eski kulübüm. Dimitris’e olanlar için üzgünüm, umarım bu zamanı rahatlamak ve hayattan keyif almak için kullanır. Çünkü sürekli maç, seyahat ve antrenman yaparken bunu yapamıyorsunuz.

EuroLeague çok zorlu bir lig, umarım bizi izleyen insanlar bunu anlıyodur. Bu gece Belgrad’a dönüyoruz ve yarın sabah 12’de antrenmanımız var. Peki 12’de ne yapacağız? Biraz konuşacağız, bir video izleyeceğiz ve cumartesi günü ligde Buducnost’a karşı çok önemli bir maça çıkacağız. Bu şartlar yüzünden Itoudis’in hayattan biraz keyif almasını umut ediyorum.”

Zeljko Obradovic mola konuşmasıyla gündem oldu! ‘Rica etsem biraz savunma yapar mısınız?’

Fenerbahçe Beko’nun yeni patronu Sarunas Jasikevicius!

Kaynak: TELE1