Nişantaşı’nda husumetlisinin güzellik merkezini basan kişi sopayla etrafı yerle bir etti

Yayın tarihi: 14 Ekim 2023 Cumartesi 10:42 am - Güncelleme: 14 Ekim 2023 Cumartesi 3:26 pm

İstanbul Nişantaşı’nda sahibiyle husumet yaşadığı İran asıllı Zühre A.’nın güzellik merkezine girip ve sopayla dükkana ve eşyalara zarar veren Selahattin O. yakalandı.

İstanbul Şişli Nişantaşı’nda İran asıllı Zühre A. ile arasında alacak-verecek meselesinden husumet olduğu öne sürülen Selahattin O., bir arkadaşıyla beraber İranlı kadının güzellik merkezine gitti. Burada Zühre A. ile tartışan Selahattin O., iş yerindeki bir tabureden söktüğü demir parçasıyla etrafa zarar verdi ve Zühre A.’ya hakaretler ederek iş yerinden ayrıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine Selahattin O. ve arkadaşı sokakta yürürken yakalandı ve gözaltına alındı.

“SİLAH PATLIYORMUŞ GİBİ SESLER GELDİ”

Esnaf Nergis Tekarslan Demirören Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada saldırganların içeriye girerken sakin olduklarını belirterek “Bir anda bağırtılar duydum ve sanki silah patlıyormuş gibi sesler geldi. Dışarıya fırladık, bizden ‘polis çağırır mısınız? diyerek yardım istediler. Fakat, içeriye giren gayet düzgün giyimli iki kişi, gayet tertemiz, hayatta böyle bir şey yapacağına inanmayacağınız insanlar. Ellerine bir şeyler geçirip, oradaki komple aynaları, her şeyi paramparça ettiler, sakince çıkıp ilerlediler. Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok maalesef ama keşke böyle şeyler yaşanmasa” şeklinde konuştu.

İzmir’in göbeğinde silahlı saldırı! Husumetlisini başından vurdu koşar adımlarla uzaklaştı