İzmir’in göbeğinde silahlı saldırı! Husumetlisini başından vurdu koşar adımlarla uzaklaştı

Yayın tarihi: 5 Eylül 2023 Salı 4:35 pm - Güncelleme: 5 Eylül 2023 Salı 4:36 pm

İzmir Karşıyaka’da husumetlisi olduğu iddia edilen kişiyi silahla başından vuran şüpheli, olay yerinden koşar adımlarla uzaklaştı. Saldırıya uğrayan kişinin hayati tehlikesi sürerken, saldırgan ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dün saat 18.00 sularında meydana geldi. İHA’nın aktardığı bilgiye göre, cadde üzerinde kıraathane işlettiği öğrenilen Y.A. isimli kişi, husumetlisi olduğu iddia edilen K.G.’nin silahlı saldırısına uğradı.

Başından vurulan Y.A. kanlar içerisinde yere yığıldı. Silahı ateşleyen şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ağır yaralanan Y.A.’yı çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Yaralının burada ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası kamera kayıtlarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis ekipleri, kısa süre içerisinde şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Saldırganın kaçışı ise bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin bir süre rahat tavırlar sergilediği ve daha sonra ise koşar adımlarla kaçtığı yer aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Silahla yaraladıkları kişiyi kalp masajı yapılırken ambulansta bir daha vurdular