Murat Boz acı haberle yıkıldı! Boğazı düğümlenerek anlattı

Yayın tarihi: 25 Nisan 2023 Salı 9:42 am - Güncelleme: 25 Nisan 2023 Salı 9:42 am

Murat Boz, acı haberi Instagram hesabından duyurdu. Boz, kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla ile buluşmak için hazırlanıyordu. Boz, Instagram hesabından Sıla'nın vefat ettiğini bildirdi. Duygusal anlar yaşayan Boz, şunları dile getirdi:

"Benim için çok zor bir video. Sıla’nın beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla’mız melek oldu. Allah rahmet eylesin. Keşke daha önce haberim olsaydı. Diyecek bir şey bulamıyorum"" />

Kanser hastası hayranı Sıla’nın istediğini yerini getirmeye hazırlanan Şarkıcı Murat Boz, acı haberi duyurdu. Boğazı düğümlenerek konuşan Boz, “Sıla’mız melek oldu” dedi.

Murat Boz, acı haberi Instagram hesabından duyurdu. Boz, kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla ile buluşmak için hazırlanıyordu. Boz, Instagram hesabından Sıla’nın vefat ettiğini bildirdi. Duygusal anlar yaşayan Boz, şunları dile getirdi:

“Benim için çok zor bir video. Sıla’nın beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla’mız melek oldu. Allah rahmet eylesin. Keşke daha önce haberim olsaydı. Diyecek bir şey bulamıyorum”

Diyanet’in ‘evlatlık’ fetvasına Murat Boz’dan tepki! “Akıl, mantık, vicdan dışı”