Müjdat Gezen, Uğur Mündar’ın kendisine yaptığı hakareti itiraf etti!

Yayın tarihi: 11 Mart 2022 Cuma 10:10 pm - Güncelleme: 11 Mart 2022 Cuma 10:21 pm

TELE1 ekranlarında yayınlanan duayen tiyatrocu Müjdat Gezen’in sunduğu Demokrasi Marenası son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.

TELE1 ekranlarında yayınlanan Demokrasi Marenası’nın Bu haftaki konuğu Uğur Mündar oldu. Gezen, Mündar’a, ” Hayatının içinde hakaret nerede onu bilmek isterim” diye sordu.

Gezen, Mündar’ın kendisine yaptığı hakareti de itiraf etti. Gezen, Mündar ile ilgili itirafında, “Bir keresinde tartışıyorduk ve bana ağıza alınmayacak ‘pis’ dedi.  Tüylerim diken diken olmuştu” diye konuştu.

Mündar’ın daha önce hiç bacak bacak üstüne atmadığını belirten Gezen, “Bugüne kadar ayak ayak üstüne atmamıştın ama bugün attın. İçerde 4 kişi indirmek için uğraştı ama başaramadı. Yılmaz Büyükerşen’e danışacaktım. ‘İmkanı yok o böyledir’ dedi” diye konuştu.

Uğur Mündar’ın programlarında da değinen Gezen, “Senden istirhamım hakaret etme Uğur lütfen hakaret etme. Konuğunun hakaret etmesine de izin verme. Bak programın 5 hafta ceza aldı. git ağzına bant çek konuğun da hakaret edemesin. ” ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar’dan yayın yasağı öncesi izleyicilere çağrı