Müge Anlı’da eşini arayan adam, kadını boğup uçurumdan atmış!

Yayın tarihi: 8 Kasım 2023 Çarşamba 10:10 am - Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 10:43 am

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşi Bedriye Kılıç’ı arayan Tayfur Kılıç’ın, kadını boğup uçurumdan attığı ortaya çıktı. 3 çocuk annesi Bedriya Kılıç’ın cesedine henüz ulaşılamazken, Tayfur Kılıç tutuklandı.

Türkiye’de kadın katliamlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kadın cinayeti haberi bu kez de Konya’nın Akşehir ilçesinden geldi. 6 Temmuz Perşembe günü kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan Bedriye Kılıç için eşi Tayfur Kılıç polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı çalışmada, Kılıç’ın izine rastlanmadı. Bedriye Kılıç bulunamayınca aileler, izleyicileri ekran başına kilitleyen Müge Anlı’nın programına katıldı.

28 EKİM’DE GÖZALTINA ALINDI

Hafta içi her gün yayınlanan programda çelişkili ifadeler veren ve suçlamaları reddeden Tayfur Kılıç, 28 Ekim Cumartesi günü program dönüşü memleketi Akşehir’e giderken Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından şehirlerarası otobüste gözaltına alındı.

“EŞİMİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜM”

Emniyete götürülen Tayfur Kılıç sorgusunda şunları söyledi:

“Eşimin telefonuna sürekli mesajlar geliyordu. Kıskançlık nedeniyle kavga ettik. Evde eşimi boğarak öldürdüm. Sonra cesedini otomobile taşıyıp, Akşehir-Isparta kara yolu üzerinde dağlık bir alandaki uçuruma attım.”

EKİPLERİN BÖLGEDEKİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Tayfur Kılıç, eşi Bedriye Kılıç’ın cesedini attığı dağlık alanda polis ve Cumhuriyet savcısı eşliğinde yer gösterme işlemine katıldı. Daha sonra Akşehir Adliyesi’ne sevk edilen Kılıç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 9 gündür bölgede kadavra köpekleriyle arama çalışmalarını sürdüren ekipler, Bedriye Kılıç’a ait olduğu düşünülen kıyafet parçaları buldu. Yapılan incelemede kıyafetlerin Kılıç’ın olmadığı ortaya çıktı. Ekipler, bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Müge Anlı’da Nevrigül ve Nazmiye’nin gittiği gizli ‘ortam evi’ ortaya çıktı!