Müge Anlı’da Nevrigül ve Nazmiye’nin gittiği gizli ‘ortam evi’ ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 25 Ekim 2023 Çarşamba 4:46 pm - Güncelleme: 25 Ekim 2023 Çarşamba 4:46 pm

Müge Anlı‘da ekrana gelen Nevrigül Alan cinayeti bir türlü çözülemezken, bugünkü bölümde Nevrigül ve Nazmiye’nin beraber gittiği ‘Ortam evi’ ile ilgili bilgiler ortaya çıktı.

Türkiye’nin gündemini meşgul eden Nevrigül Alan cinayeti henüz çözülemezken programda sık sık sinir krizine giren Nazmiye son olarak programdaki güvenlik görevlisine özel mesaj atmasıyla gündem oldu. Nazmiye bugün canlı yayında söyledikleriyle de tekrar kafaları karıştırmayı başardı.

Müge Anlı stüdyonun güvenlik görevlisine mesaj atan Nazmiye’ye kızdı! “Azıp kudurmuşsunuz”

Müge Anlı’nın Nazmiye ve Nevrigül’ün gittiği evleri açıklamasıyla konu hakkında detaylar veren Nazmiye ablasıyla ilgili ilginç ifadeler kullanırken, Müge Anlı o evleri şöyle anlattı:

“Bu ev Nevrigül’ün dövüldüğü iddia edilen ev. Bu mahallede aynı evden 3 tane varmış, benzer şekilde. Bu 3 ev fuhuş yaptırılıp yasaklı madde içirilen evlermiş. Mahalleli şikayet edince oradakiler polis baskınıyla çıkartılıyor.”

Nazmiye ve Barış’ı bu eve girerken gören bir görgü tanığı, “Nevrigül, Doğan, Fatih yine gelenler arasındaydı. Eve giren çıkan belli değildi. Genelde genç çocuklar giriyordu. Evde bir tane de köpek vardı. Evin sahibi yabancı uyruklu bir kişiydi” açıklamasını yaptı.

BARIŞ’TAN İLGİNÇ İFADE

Söz konusu evin civarlarında araştırma yapan Müge Anlı’nın ekibi Nazmiye’nin ‘sevgilim’ dediği Barış’la karşılaşınca işler daha da karmaşık bir hal aldı. Çünkü Barış, Nazmiye’yle sevgili olmadığını belirtti.

ABLASININ YASAKLI MADDE KULLANDIĞINI İTİRAF ETTİ

Ev hakkında detay veren Nazmiye, “Benim gözümün önünde hiç içmedi ama yasaklı madde kullanıyordu. O eve Fatih, Barış, ben ve dombili bir çocuk geliyordu. İsmini hatırlamıyorum. Orada makara falan yapıyorduk” diyerek ablasının yasaklı madde kullandığını itiraf etti.

Müge Anlı’nın uzun süredir aradığı Nevrigül Alan’ın ölümünde çarpıcı detaylar!

Programın ilerleyen dakikalarında Müge Anlı “Nazmiye o kadar sevgiye aç ki… Niye öyle Nazmiye? Hep sen böyle ağabeyini, ablanı kıskandığın için mi?” dedi. Bu sözler üzerine kendini savunan Nazmiye, “Ben ablamı kıskanıyordum ama sevgililerinden değil” dedi.

“AÇIK GİYİNİYORDU, ERKEKLERİN DÜŞÜNCE TARZI ÇOK FARKLI!”

Müge Anlı bu durumun kıskançlık değil de sakınma olabileceğini söyleyip kendi erkek arkadaşından kıskanmanın sebebini sordu. Genç kız bu soruya “Açık giyiniyordu. Erkeklerin düşünce tarzı çok farklı.” yanıtını verdi.