Modric’ten Türkiye’ye mesaj

Yayın tarihi: 28 Şubat 2023 Salı 12:44 pm - Güncelleme: 28 Şubat 2023 Salı 12:44 pm

Real Madrid’in Hırvat yıldızı Luka Modric, depremzedeler için formasını bağışladığını açıkladı. Modric, “Bu zor zamanlarda size güç ve dualarımı yolluyorum. Güçlü kalın. Sizinleyiz ve sizler için dua ediyoruz” dedi.

Real Madrid’de forma giyen Luka Modric, 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Fas’a karşı giydiği formasını geliri depremzedeler için kullanılmak üzere Türkiye Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran’a teslim etti.

Türkiye’nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, Modric’in yanı sıra Dominik Livakovic ve Josko Gvardiol’un da giydikleri formaları teslim ettiklerini belirterek, “Bu formaları ‘Omuz Omuza’ kampanyasına destek olmak için göndereceğiz. Hırvatistan hükümeti ve halkı, Türkiye’deki depremler için büyük bir dayanışma gösteriyor. Spor dünyasının da gösterdiği dayanışmaya müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

Lionel Messi’den depremzedeler için bağış çağrısı

MODRİC’TEN MESAJ: SİZİNLEYİZ

Modric yayınladığı video ile Türkiye’ye mesaj gönderdi. Hırvat yıldız, “Tüm Türk dostlarıma selamlar. Bu zor zamanlarda size güç ve dualarımı yolluyorum. Güçlü kalın. Sizinleyiz ve sizler için dua ediyoruz” diye konuştu.

Çekya liginde depremzedeler için saygı duruşu

Galatasaray’ın eski yıldızı Podolski’den depremzedelere bağış