Mehmet Ali Erbil, videoları sansürleyerek yayınlamış!

Yayın tarihi: 7 Ekim 2021 Perşembe 2:46 pm - Güncelleme: 29 Haziran 2022 Çarşamba 10:59 am

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü Mehmet Ali Erbil’i ifşa etti. Taciz iddialarını reddeden Erbil, Ronay’ın nişanlısı Mehmet Bilir’i evine davet etti. Görüşmelerinden video yayınlayan Erbil’in videoları sansürlediği ortaya çıktı.

Ece Ronay, adı birçok kez taciz iddialarına karışan Mehmet Ali Erbil’i ifşa etti. Kendisine attığı mesajları yayınlayan Ronay, Erbil’in iddiaları reddetmesine “Ucunda ölüm olsa tacize, hadsizliğe susmam” yanıtını verdi.

Ronay’a “Seninle uyumak istiyorum. Memelerini TikTok’ta göstermek daha mı saygın?” gibi ifadeler yazan Erbil, Ronay’ın nişanlısı Mehmet Bilir ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bilir, görüşmenin ardından video yayınlayan Erbil’in videoları sansürlediğini söyledi. Erbil, sosyal medya platformu Instagram’dan yayınladığı videolardan 2 tanesini kırpmış.

Erbil’in videoları kırptığını katıldığı bir televizyon programında söyleyen Mehmet Bilir şu ifadeleri kullandı:

“Evinin önü çok kalabalıktı silahlı adamlar vardı. ‘Sen beni tongaya mı getiriyorsun?’ dedim. ‘Sıkıntı yok, gel’ dedi. Ece’nin böyle konularla gündem olmasını istemediğimi Ece’yi bu durumdan çıkartmak istediğimi söyledim. Videoyu benimle çekti ama ben kamerada görünmemin nasıl bir etki yaratacağını bilemedim. Benim Mehmet Ali Erbil’in ününe ya da parasına ihtiyacım yok. Böyle bir konuyla gündem olmak Ece kadar beni de üzdü. Bu sebepten dolayı onunla görüştüm. Konunun buralara geleceğini düşünememiştim. Normalde 4 storylik bir videoydu. Son 2 story biz evden çıktıktan sonra silinmişti. Mehmet’in bana nişanlısı olduğu söylenmemişti. Ece’den de Mehmet’ten de özür diliyorum demişti.”

Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay’ın nişanlısıyla beraber video çekti!

Mehmet Ali Erbil: Telefonum bende değil asistanımdaydı

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in tacizini ifşa etti!

Taciz edildiğini söyleyen Ece Ronay’dan Erbil’e yanıt: Çocuklara kötü örnek olmasın diye paylaşmadım