Taciz edildiğini söyleyen Ece Ronay’dan Erbil’e yanıt: Çocuklara kötü örnek olmasın diye paylaşmadım

Yayın tarihi: 5 Ekim 2021 Salı 1:59 pm - Güncelleme: 5 Ekim 2021 Salı 2:17 pm

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini söyledi. İddiaları reddeden Erbil’e yanıt veren Ronay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Elinizde size gönderdiğim mesaj ses ya da görüntü varsa paylaşın. Çünkü bende baştan sona her şey duruyor” dedi.

Ece Ronay, daha önce de adı sık sık taciz haberleriyle gündeme gelen Mehmet Ali Erbil’i ifşa etti. Ronay’ın iddialarının ardından açıklama yapan Erbil, telefonunun asistanında olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ronay, Instagram hesabından açıklama yaptı. Erbil’in görüntü ve mesajları kırptığı yönündeki açıklamalarına “Haklı olduğunuz bir konu var. O da mesajlarınızı kesip biçtiğim. Çocuk takipçilerime kötü örnek olmaması amacıyla daha fazla rezilliğinizi paylaşmadığın için teşekkür etmemişsiniz. Ben bunu bir teşekkür olarak algılıyorum” ifadeleriyle yanıt verdi.

Ronay’ın paylaşımları şu şekilde:

“UCUNDA ÖLÜM OLSA TACİZE HADSİZLİĞE SUSMAM”

Mehmet Ali Erbil’in, kuaförünü arayarak tehdit ettiğini söyleyen Ronay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Beni tehditle değil özürle susturabilirsiniz. İstediğiniz kadar ünlü olun zengin olun hatta mafya çevreniz olsun. Bu konuda bir anlaşalım ucunda ölüm olsa tacize hadsizliğe susmam. Bana köpek dedi demişsiniz. Az bile dediğimi düşünüyorum. Haddinizi bilip özrünüzü dilemeden ölsem kaldırmam bu paylaşımları”

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in tacizini ifşa etti!

Mehmet Ali Erbil: Telefonum bende değil asistanımdaydı