Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in tacizini ifşa etti!

Yayın tarihi: 5 Ekim 2021 Salı 10:56 am - Güncelleme: 30 Haziran 2022 Perşembe 9:54 am

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, daha önce de taciz iddialarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini açıkladı. Ece Ronay,  yazışma görüntülerini ve ses kayıtlarını paylaştı. Mesajlarda, Mehmet Ali Erbil’in, ‘Seninle uyumak istiyorum, Memelerini Tiktok’ta göstermek daha mı saygın’ gibi ifadelerle taciz ettiği görüldü.

Sunucu Mehmet Ali Erbil tarafından taciz ve psikolojik şiddete uğradığını söyleyen Ece Ronay, Erbil’i Instagram hesabından ifşa etti. Ronay, kişisel hesabından yaptığı paylaşımda Erbil’in kendisine gönderdiği mesaj ve ses kayıtlarına yer verdi. Ronay, “Bu bir uyarı postudur” diyerek paylaştığı görüntülerde “Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

Ronay paylaşımına “Merhaba arkadaşlar. Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok degil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım. Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim. Ama bugun bana durup dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım. Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek, çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tofana düşmesin diye bu bir uyarı postudur. Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun.” notunu düştü.

Ece Ronay’ın söz konusu paylaşımları şu şekilde:

ERBİL, RONAY’I TEHDİT ETTİ!

Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay’ı WhatsApp üzerinden yazdığı mesajlarla tehdit etti. Erbil, Ronay’a “TikTok görüntülerini yayınlayacağım” dedi.

 

TECAVÜZ SUÇLAMASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ!

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz aylarda Seda Sayan tarafından evindeki kadın çalışanı tecavüz ettiği suçlamalarıyla gündeme gelmişti.

Tartışma, Mehmet Ali Erbil’in Tolga Yüce’nin “Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar” sözünü Instagram’da paylaşmasıyla başlamıştı.

Instagram hesabından yanıt veren Seda Sayan, sunucu ve oyuncu Erbil’in yıllar önce bir kadına ‘tecavüz’ ettiğini iddia etmişti. Sayan cinsel saldırı suçlamasında bulunduğu paylaşımında, “”Allah ıslah etsin. Allah müstahakını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydin. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor. Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var bence işine bak ruhunu arındır” demişti.

“KARŞILIĞI İFTİRA MI OLMALIYDI?”

Mehmet Ali Erbil, bu iddialar karşısında “Ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı?” yanıtını vermekle yetinmişti.

 

Mehmet Ali Erbil: Telefonum bende değil asistanımdaydı

Ece Ronay’dan ‘iftira’ diyen Erbil’e yanıt: Bende her şey duruyor